reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Myszqa a ile zapłaciłaś za kurteczke jesli moge zapytac...jest super....
Ja chciałabym Julci kupic jakąs ciemniejsza taka na spacerki a tu wszedzie albo róż albo beż...:sorry2::sorry2::sorry2:

Wiesz co mężowy płacił więc dokładnie nie powiem ale niecałe 90zł

No ja chciałam albo zieloną albo czerwoną - bo we wszystkich innych sklepach dla chłopców - wszystko niebieskie :-p:-D

reklama
No my kurtek i płaszczyków wiosennych to mamy dostatek:) Mamy tak: kremową, różową, białą w kolorowe grochy, granatową, szarą i zieloną:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Nie wiem kiedy to wszystko założymy:):-D:-D:-D:-D Za to spodni mam tylko dwie pary dobrych na wiosnę:-(

Dzień dobry :)

Mąz chory, boję się żeby mały się nie zaraził bo w sobote idziemy na imprezkę dwulatkową .

Wczoraj w aptece była promocja niektórych kosmetyków vichy. Kupiłam mleczko oczyszczające do twarzy za 24 zł przezena z 45 zł.

Ostatnia edycja:
Jeszcze musze się Wam pożalic...jula wieczorem wymiotowała:confused::confused::confused:i juz sama nie wiem co mam robic...chyba czeka nas kolejna wizyta u lekarza:shocked2::shocked2::shocked2:
madzienko
moja tez jakos zaczela wymiotowac osttanio, ale u nas to jest jesli zje za duzo, czyli okolo 300ml, jesli zje i natychmiast polozy sie na brzuch, albo zacznie biegac i zlapie za duzo powietrza to natychmiast odruch wymiotny
osttanio jak bylismy w ikei to biegala sobie tam na placu zabaw i maz ja chcial zabrac i zlapal za brzuch i ona natychmiast wyplula co zjadla ale jakies 40min wczesniej, ja troche panikowalam, ale moj maz mowi ze przesadzam, ze ona nie wymiotuje sama z siebie
jak bede na kolejnym szczepieniu w kwietniu to sie zapytam pediatry

dziendoberek

Witam i ja :-)
Pogoda pod psem szaro i buro:-( a takie miałam spacerkowe plany:sorry2:
Pati robi od rana porządeczki, wywaliła wsio z szafki, ale to nawet dobrze, bo przynajmniej poukładam w niej, bo sie zaczeło robić kłębowisko... na razie jej zawartość leży na dywanie i a postanowienie układania nabiera mocy urzędowej :zawstydzona/y::-D
Pati zdarzyło sie ze dwa razy zwrócić jedzonko, ale niewielkie ilości i po akrobacjach zaraz po jedzeniu, więc wcale się nie zdziwiłam
Jak się to czesto powtarza to lepiej pediatrę zapytać

Witajcie;
zakupy super.
U nas wymioty też się zdarzają, ale podobnie jak u mamusi, jak Iggy zje za dużo, albo biega.
A ja znalazłam opiekunkę :D i po świętach zaczynamy przystosowanie młodzieńca do separacji z mamusią.

reklama
Do góry