Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Ja też 
Ale ja akurat zawsze patyczek robię w domku, bo w sklepach to różnie bywa.
Ale ja akurat zawsze patyczek robię w domku, bo w sklepach to różnie bywa.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Madzienko ale tylko raz zwymiotowała a potem miała normalny humorek?
Pytam, bo mojej Zuzi tez sie ostatnio zdarzyło ze dwa razy właśnie zwymiotować...tak to było że wypiła mleczko położyłam ją spać i za 10-15 min zwymiotowała....
Myszqo zakupy super...gdzie kupiliście kurteczkę?
To juz kolejny raz....ale pediatra mowila nam ze tak moze byc przy anginie i braniu antybiotyku, ale teraz anginy nie ma i antybiotyku nie bierze....
Zjadła kaszke i wstała a za chwilę zwymiotowała wszystko:-(zapłakała, bo chyba wystaraszyla sie a pozniej miala super humor, poszła spokojnie spac
Wiesz co...jak dla mnie to są dwie możliwościAlbo po prostu coś jej siadło na żołądek, albo coś np się w nosku nie zebrało? Bo moja Zuzia to tak wymiotuje jak chce noskiem pociągnąć powietrze a coś jej przeszkodzi....
A kaszka nie była za chłodna?![]()