Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. Mateusz ostatnio wymusza wszystko krzykiem i musi byc tak jak on chce bo inaczej jest wrzask 
Ale damy rade, przeciez te krzyki awantury i histerie nie bedą trwały wiecznie, pociesz sie ze mnie niedlugo czeka powtórka z rozrywki
wszystko jeszcze raz i marze tylko by nie było gorzej

Witam piątkowo, prawie wekendowo:-)
Wczoraj miałam wolne, i od rana załatwiałam lekarzy, byłam z chłopakami u ortodonty, potem u dentysty, a na końcu jeszcze na bilansie z Madzią.
Madi waży 11 kg, wzrost 95 cm, rozwija się super.
Agaciu mogę sobie z Tobą podac rękę, bo też całą wizytę wyła jak oszalała, a w domku, mówiła idziemy pani "dotkor", pokazywała ząbki i w ogóle była happy, a w przychodni cos jej odbiło, chociaż zawsze taka grzeczna. Super, że te szmery u Matiego to nic złego.
Dunia gratuluję i pisz częściej w miarę możliwosci.
Anoli, z moimi bliźniakami tez tak było, że niektórzy z jednym nie nadążali, a ja z dwoma nie miałam problemu, za to teraz coraz bardziej wyszczekani, ale cóż chyba nadchodzi dojrzewanie.
Pyciolek, Anoli zdrówka dla dzieciaczków.
Kanusia, Mari aparatka, moja czasem łyżeczkę wyrzuci, ale kluczy jeszcze sie nie zdarzyło![]()

wiec mam nadzieje ze chodzenie na zajęcia klubu malucha pomogą nam dostać się

ja myślałam że moja jest duża ale twoja...jak na dziewczynke to bardzo wysoka...bedzie laseczka....