Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Janek ląduje rano u babci a my w drogę :-) Do poniedziałku mam urlop odjaśkowy
Nartki naszykowane. Włosy ufarbowane. Pazury właśnie schną. Szpilki na wieczorne imprezy wyjęte
Normalnie mogłabym już dziś jechać :-)Myszqo super!!!! udanej imprezy i zabawy na stoku przede wszystkim!!!!Ja z M. jutro jedziemy do naszej kochanej Szklarskiej Poręby na Slalom Gwiazd. Będę się lansićJanek ląduje rano u babci a my w drogę :-) Do poniedziałku mam urlop odjaśkowy
Nartki naszykowane. Włosy ufarbowane. Pazury właśnie schną. Szpilki na wieczorne imprezy wyjęte
Normalnie mogłabym już dziś jechać :-)
Kajaczku bidulki Wy nasze kochane...zdróweczka!!!!!! dużo zdróweczka;*a tutaj co taka posucha??
oglaszam ze jestesmy chore, ja mam angine a Mia zapalenie ucha...
i dostalysmy zwolnienie do konca przyszlego tygodnia, czujecie to...:-(
Zapominajko Wam również mase zdrowka!!!niech to choróbsko ucieka wsio!Myszqo zazdroszczę i życzę udanego lansu :-)
U nas choróbsko całą parą. Już mi się marzy dzień bez gorączki, kaszlu...
Nawet pisac mi się nie chce ;/
Kaju dużo zdrówka dla was.
ja tez chccccccccccccccccceeeeeeeeeeeeeeeeee....czuje normalnie, ze na sama mysl wszystkie bole i katary mi przechodza...Ja z M. jutro jedziemy do naszej kochanej Szklarskiej Poręby na Slalom Gwiazd. Będę się lansićJanek ląduje rano u babci a my w drogę :-) Do poniedziałku mam urlop odjaśkowy
Normalnie mogłabym już dziś jechać :-)

.......