Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
musisz wejsc na strone fidbek.pl i sie zarejestrowac
po wypełniac testy o sobie.....i napisz mi jakbys znalazła chwilke na priv jak podoba ci sie ta strona i testy...albo co ci sie nie podoba..
a ja wysle ci kod prmocyjny pozniej do sprawdzenia podsumowania raportu![]()

...ach jaka jestem szczesliwa kobieta w tym momencie

DELIKATESY - butikpl.se
sluchajcie, apropos "produktow"... ale stronke znalazlam, moge sobie normalnie polskie jedzonko kupic we wlasnej chalupie ......ach jaka jestem szczesliwa kobieta w tym momencie
![]()

niezły asortyment ma ten sklepik...udanych zakupówByłyśmy zaniesć papiery do przedszkola i wyobraźcie sobie,ze 3 latków jest już 70 podan...na 30 miejsc...a jest dopiero 4 marca...a gdzie tu koniec
Wyniki są u nas 29 kwietnia...bedzie wywieszona lista....także będe musiała kogoś pofatygować....
A babeczka nie kazała mi się martwić, bo spotkanie z rodzicami przyjętych dzieci jest okolo polowy maja,a nawet na początku czerwca....
Do tego na holu na fotelu leżał koteczek, spał smacznie, Mari go wygłaskała...taki słodziutko...Maja się nazywa....Marika oczywiście nie chciała stamtąd wyjśćrozmawiałam jeszcze z moją ciocią jest tam szefową kuchni....uśmiałyśmy się jak nic
![]()
70 podań na 3 dzień składania dokumentów???

te paki osiągają czasami kosmiczne ceny...ale czy się bardziej opłaca nie wiem...