Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Arlets witaj co u Was??
QUOTE]
a dziekuję leci.... podobnie jak u większości pojawił się temat przedszkola więc latam i składam gdzie mogę żeby jednak od września poszedł choć na 4 h.
bo do tej pory czasem zagląda do przedszkola mojej siostry ale że mamy do niej "kawałek drogi" to jest tam średnio raz na tydzień czasem dwa
no i z niecierpliwościa czekamy już na cieplejsze dni bo jeszcze troszkę i oboje wpadniemy w pogodową depresję ;-);-);-)
ide oglądac zdjęcia waszych maluchów mam nadzieję,że sa w miarę aktualne :-)
Ale w sumie mam naszykowanych 7 zestawów. W tym jeden mega wypasiony więc Zapominajko - trzymam za słowo
ale juz staruch jest i czas najwyższy :-) I jeszcze go spróbuje przestawić na normalne łóżko, żeby już nie spał w tym dzieciowym, bo zaraz mu miejsca zabraknie. Tylko już się boję tych jego nocnych wędrówek.
A ja dopiero co kupiłam na allegro zestaw figurek z dobranocnego ogrodu, no cóż najwyżej dam komuś w prezencie jak się jaśniepanu nie spodoba - możecie się zapisywać :-)
, ostatnio byłam w jednym się popytać co i jak, wyszłam z niego i zaczęłam strasznie płakać i wogóle było mi jakoś tak źle, ciężko ...
chciałam go dać chociaż do 12-14, ale jak bym wróciła do pracy (pół etat) to mi się to wcale nie opłaca, paliwo, posiłki ... boję się, że mogę jeszcze ten następny rok "dostać na głowę" 

, ale chyba chcę go jeszcze trochę "mieć przy sobie", a nie patrzeć jak zajmuje się nim "obca" przedszkolanka - 

chyba jestem inna 
:-(, bo widzę, że tu praktycznie każda mamusia marzy, żeby jej pociecha już poszła po przedszkola od września 
.
EDEEE.nie jestes sama,tez nie chce jeszcze dawac mala do przedszkola, ja tez juz na glowe dostaje,juz mam takiego dola od tego siedzenia w domu, ze czasem nawet nie widze swojej przyszlosci, ale od wrzesnia tak do godz 12 na pewno juz dam bo inaczej wyladuje w psychiatryku, bo na prawde nie jest ze mna dobrze, czasem tak sie zakopuje w czarne mysli i placz ze szkoda gadacWitajcie mamuśki :-)
A ja powiem szczerze, że chyba jeszcze nie jestem gotowa na to, żeby dać Alana do przedszkola, ostatnio byłam w jednym się popytać co i jak, wyszłam z niego i zaczęłam strasznie płakać i wogóle było mi jakoś tak źle, ciężko ...
chciałam go dać chociaż do 12-14, ale jak bym wróciła do pracy (pół etat) to mi się to wcale nie opłaca, paliwo, posiłki ... boję się, że mogę jeszcze ten następny rok "dostać na głowę"
, ale chyba chcę go jeszcze trochę "mieć przy sobie", a nie patrzeć jak zajmuje się nim "obca" przedszkolanka -
chyba jestem inna
:-(, bo widzę, że tu praktycznie każda mamusia marzy, żeby jej pociecha już poszła po przedszkola od września
![]()
. Teraz zaczynam rozumiec rodziców i ich wszelkie obawy.

moja też nie wychodziłaby z wody...