reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Co tutaj się wyprawia kochane?????? :-D:szok:

w ciężkim szoku jestem,bo takiej produkcji nie było chyba od zeszłego roku:p haahha

Tygrysku ja jestem za błękitnymi,chociaz czerwone tez fajne:)
ja upatrzyłam sobie takie:
House Sklep - Buty damskie
nie są drogie,a jeszcze miś bedzie miał zniżki to za jakieś 40zł je przygarnę:tak:
tyle posłużą:)

Upatrzyłam sobie jeszcze kilka ciuszków,al to już na inny czas:p

Kochane u nas na zajączka robi się prezenciki,ale Mari w związku z wyjazdem naszym dostanie większość po powrocie...od szwagierki ma dostać laptopa Micky Mouse... tesciowa planuje taka Barbie ( tak tak zaczął się szał na laleczki:zawstydzona/y:) z małym pieskiem w wóżku i takim większym na smyczy....często to reklamują na mini mini .....

My mamy w planach tablice dwustronną,ale nie taka stojąca,bo Mariczka jest za niziutka...ale taka do rozłożenia na stoliczku...z jedej strony na magnesy i rysowania pisakiem ściernym,z drugiej do rysowania kredą..... myśle,ze bedzie zadowolona:) Mariczka tak lubi rysować.....oderwac jej nie można....

Myszqo straszne to co opisałaś.... nawet nie wiedziałam,ze od tej choroby można mieć takie dolegliwości.... tak jak piszesz najważniejsze,że już wie z czym to się je....:)

Agaciu super zakupki.....Mari tez poki co obkupiona tylko jeszcze jakieś dresiki nam brakują.....i rajstopki,bo z wszystkich wyrosła,ale nie wiem czy teraz opłaca się już kupować....

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry