reklama

Grudniowe mamusie 2008

Żanpolo GRATULUJE!!!!!!

Ja też jestem bardzo na nie, jeżeli chodzi o prawko....chociaż muszę się przyznać ,że coraz bardziej mnie ciągnie:P hahaha

reklama
Witajcie kochane

Zanplo gratulacje !!!

A ostatnio to samo pomyslałam o Matim co Ty o Mai. Taki mądrala, wierszyki na pamięć umie, piosenki śpiewa, umie liczyc do 10 , powie adres gdzie mieszka, jak się nazywa jak ma na imię, ile latek ... a siusiu NIE !!! A ja cche go dac do przedszkola, jestem ciekawa co to bedzie jak on w pieluchy robi i ze smoczkiem i przytulanka wciąż chodzi :szok:

Dzisiaj było u nas ładnie, teraz wróciliśmy ze spacerku, ale juz się troche zimno zrobiło.

Hej dziewczynki :-)

Mój Olek prawie nic nie mówi. Ja w jego wieku recytowałam wierszyki i śpiewałam piosenki, co mam nawet nagrane na kasetę :-) A on mówi tylko mama, tata, baba, a resztę tylko powtarza jak mu się powie. W pieluchy tez robi, chociaż jak wstaje, to robi siusiu do kibelka, ale żeby sam powiedział, ze chce, to nie...

Zanplo-gratuluję!!!! Ja też zdałam za pierwszym razem, ale że nie jeździłam, to mam teraz problem. Odkąd zmieniliśmy samochód na kombi, boję się jeździć :szok: Będę musiała wziąć jakieś lekcje doszkalające....

A my dzisiaj załatwiliśmy chrzciny na 30 lipca, ale ksiądz jeszcze nie wie, ze nie mamy ślubu kościelnego. Mam nadzieję, ze nie zmieni zdania, jak już się dowie ;-)

W Lidlu są od dzisiaj fajne trampki. Kupiłam Małemu i sobie :-)

Dziękuję dziewczyny :-).
Agaciu właśnie nie wiem o co z tym wszystkim chodzi. Czemu to sikanie jest takie trudne, a może te dzieci są po prostu wygodne i nie chce im się skoro i tak jest pielucha, albo mama przebierze jak sie zesika w spodnie :-).
Bylismy na basenie, bo planowalismy juz to od dawna, ale jakoś ciagle coś wypadało. Maja się wybawiła, a później padła ze zmęczenia.
Chyba czas na kawkę. Słoneczko juz zagląda więc będzie ładny dzień.

witam dziewczynki:)
zanplo gratulacje!!!!:)
Vive widze ze trampkowe szalenstwo i was dopadlo hahha ja tez kupilam filipkowi trampeczki dlugie błękitne w ccc:) za 29 zł:)
ogladalam prognoze pogody na weekend i w niedziele ma byc sloneczko i 18 stopni!!!! bosko:)

Agatkas jak tam imprezka ?? jeszcze po niej odpoczywasz:)

Witamy i my:)

No my tez mamy w planach trampeczki dla MARICZKI:) upatrzyłam sobie w Re-Kids i teraz tylko czekam na chętnych na wyjazd do Gdanska:P hahaha
Może w weekend tatusia mojego przekabacę jakoś:P

Poza tym u nas to słoneczko jakoś leniwie się przedziera,ale mam nadzieje,ze chociaż na chwilkę się pokaże.....
poza tym u nas wszystko ok....wczoraj byliśmy u mojej cioci, przyjechała moja kuzynka z synkiem 5 miesięcy starszym od Mari i tez przylecieli z kanady jakis 4 dni temu....
przy Wiktorku stwierdziłam,ze moje dziecko to "oaza spokoju i grzeczności" hahahahah chociaż pod koniec wizyty tez juz zaczynała szalec tak jak on...

Vive myślę,ze będzie dobrze i nie będzie Wam robił problemu....chociaż sama pamiętam te "pogadanki" o "prawdziwym związku";p

Witam po długiej nieobecności:zawstydzona/y:

Zanplo, najserdeczniejsze gratulacje, teraz to prawdziwy wyczyn zdac za pierwszym razem, jesteś widocznie urodzonym kierowcą.

Agaciu, Vive, ja myślę, że najłatwiej jest uczyc nocniczka dzieciaczki latem, wiec już niedługo, u mnie sprawdziło sie i przy chłopakach i przy Madzi. A co do przytulanek, to pamiętam że chłopcy chodzili z pieluszkami tetrowymi i zasypiali z nimi i przytulali sie do nich, jak szli do przedszkola to nawet babcia uszyła mi takie mini pieluszki, ze jak bedą płakac to Pani miała im dac, ale jak sie zabawili z dziecmi to o piluszkach zapomnieli.

Tygrysku, tylko i wyłącznie niebieskie trampeczki, kocham niebieski i wszelkie jego odmiany.

Moja Madzia ma takie trampeczki, kolor fioletowy i ten ciemno rózowy:
SUPER MODNE TRAMPKI rozm.23 (1517956644) - Aukcje internetowe Allegro

A ja wstyd sie przyznac nie mam żadnych:-(
Chciałam sie ostatnio zapisac na aerobik, ale niestety nie bardzo jest gdzie, tak to jest jak sie mieszka w takiej dziurze.
Wogóle to ciągle mam jakieś doły, ze jestem gruba, brzydka i takie tam wiosenne smęty.
Na dodatek ja przeziebiona, Krzysiu przeziębiony i jeszcze Madzia przeziebiona, sami zasmarkańce i zakaszlańce w domu:no:

reklama
Witaj Blizniaczku:) jak milo cie widziec:)
oj kochana wiosna chyba zadna z nas nie jest zadowolona ze swojego wygladu po zimie:( zapuszczonym sie jest skóra błaga o odrobinke sloneczka ...i faldki takie wieksze zawsze sa:) ale to jest wlasnie najlepszy okres na zmiany i eksperymenty:)
zatem proponuje marsz do fryzjera!!! to na 100% poprawi ci humor !!:)
do tego czerwony pazur i kochana wiosno nadchodze:)

haha ja zaczelam ogladac stare odcinki s o s uroda z tvn style i powiem wam ze baaaardzo duzpo nowych rzeczy o ktorych nie wiedzialam sie dowiedzialam hahah o pielegnacji :) jakos tak wiosennie sie poczulam:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry