reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam popołudniowo;
Ja dostałam fajna ofertę botoksu i się zastanawiam...

My korzystamy z pięknej pogody i brykamy na dworze.
Miałam pisać pracę zaliczeniową, ale jakoś nie mogę się zabrać....

reklama
Witamy:)

u nas słonecznie i cieplutko od samego rana, wiec jeszcze chwilka i uciekamy na spacerek:)
ostatnio jakos nie poznaje mojego dziecia....zrobiła sie strasznie nieznosna....bunt na całego....ona chce wszystko sama i sama....
czasem mozna oszalec....

Blizniaczku troszke kasy to jest ale pozniej spokój przynajmniej:)
sciskamy mamuski:)

Hej!
Streetcom to mnie normalnie kocha :-) Ledwo skończyłam testować pieluszki Sleep & Play a już dostałam do testowania napój alkoholowe shadecider. Pycha. Właśnie konsumuje pierwszą butelkę, mimo że jeszcze nie ma dwunastej :-D
Smak trochę jak szampan, ale taki drogi szampan, mniej kwaśny. Troszke jabłkowy i lekko alkoholowy - 4,4%
Normalnie pycha.

A ja wczoraj wyszorowałam w domu wszystkie fugi. Nie róbcie sobie nigdy jasnych fug na podłodze. Masakra.

Myszko to widze, że wziełas się za porządki, ja sobie postanowiłam, że w sobote umyję okna, więc zobaczymy co z tego wyjdzie.
Kana ja właśnie już ten bunt zauważyłam od dłuższego czasu, nie dość że sama to jeszcze wszędzie wejdzie, wszystko dotknie i zaczyna mniej słuchać. Czasem to w ogóle udaje, że mnie nie słyszy, a ja mówię głosno, czasem nawet już krzycze i nic, nie rusza ją to :-D.
Innym razem za to jest kochana, grzeczna, we wszystkim pomaga i jak tu się gniewać.

Cześć dziewczynki

Zanplo oj ja mam z czego się odchudzać :zawstydzona/y:oj i to duzo.
U nas też bunt dwulatka na całego. Wczystko " on sam" :-D i ani rusz.

Myszqo a zdjęcia z imprezy to gdzie?

Jutra mojej siostry córeczka kończy 3 latka :-D

W niedziele mają nas odwiedzić znajomi. Za 2 miesiace urodzi im się synek. Dajemy im nasz wózek no i poszykowałam trochę ciuszków, ale :zawstydzona/y:... ja to jestem taka sentymentalna, że prawie wszystkie zostawiam, bo zawsze coś wymyslę ... bo ładne... bo może będę miała drugiego synka ...no i juz 4 ogromne wory rzeczy za małych mam.

Agaciu wtorkowa impreza to taka kameralna - córki M. przyszły na obiad i ciacho. W dniu urodzin.
A impreza właściwa jest w sobotę. Jutro wieczorem mam do upieczenia 48 muffinek :-) w czterech smakach - espresso, miętowe z czekoladą, z nutellą i z konfiutrą wiśniową.:-)

Dziś muszę jeszcze dosprzątac mieszkanie do końca. A w sobotę przed samą imprezką podłogi pomyć.

No i naszykowac jedzonko - polędwiczki kurczaka zapiekane w bułce tartej i parmezanie, parówki w kocykach (w cieście francuskim), krewetki w czosnku. Deska serów. Deska wędlin. Warzywa w słupki. I do tych wszystkich dan 8 dipów. I jeszcze nachosy. I sałatka owocowa. I moja siostra tort robi w kształcie butelki Jacka Danielsa. I te muffinki - ale to dla gości na wynos. Każdy dostanie zapakowane muffiny na wynos :-)

reklama
Agaciu wtorkowa impreza to taka kameralna - córki M. przyszły na obiad i ciacho. W dniu urodzin.
A impreza właściwa jest w sobotę. Jutro wieczorem mam do upieczenia 48 muffinek :-) w czterech smakach - espresso, miętowe z czekoladą, z nutellą i z konfiutrą wiśniową.:-)

Dziś muszę jeszcze dosprzątac mieszkanie do końca. A w sobotę przed samą imprezką podłogi pomyć.

No i naszykowac jedzonko - polędwiczki kurczaka zapiekane w bułce tartej i parmezanie, parówki w kocykach (w cieście francuskim), krewetki w czosnku. Deska serów. Deska wędlin. Warzywa w słupki. I do tych wszystkich dan 8 dipów. I jeszcze nachosy. I sałatka owocowa. I moja siostra tort robi w kształcie butelki Jacka Danielsa. I te muffinki - ale to dla gości na wynos. Każdy dostanie zapakowane muffiny na wynos :-)
wow ... ale mi smaka narobiłaś ... o matko i wszytsko sama robisz?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry