reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witajcie:)
widze ze moja pasje siedzienia przy garach podzieleja tez inni myszko hahha:)

kochana jak znajdziesz kilka wolnych chwil to wrzuc przepis na mufinki i poledwiczke na kulinarnym ok:)

a moze bys chciala skorzystac z mojej rady :) aby bulke tarta zastąpic zmiksowanym,i platkami kukurydzianymi:) sa o wiele smaczniejesze zdrowsze i panierka wychodzi fajnie chrupiąca:)

Witamy:)

I znowu koniec tygodnia:)
U nas dzisiaj pada deszcz i wieje wiatrzysko...to nie fair:(

A tak chciałyśmy iść na hustaweczki i spacerek....

Jejku normalnie królowe kuchni tutaj mamy:)

Witajcie dziewczyny;
Agacia trochę cie rozumiem, choć ja sobie zostawiłam tylko troszkę ubranek, bo nie mam gdzie ich trzymać.

Myszqo kiedy ty te wszystkie pyszności chcesz zrobić? Ja bym pewnie już tydzień w kuchni siedziała :)

U nas też dzisiaj wiatr. Wczoraj padało, więc siedzieliśmy w domu, a dzisiaj jest autentyczna wichura i nie wiem czy też nie posiedzimy sobie...

U nas troszke słońce wyszło.

Tygrys przepisy na muffinki mam stąd Muffinki i babeczki
Mam do pieczenia dwie lewe ręce - ale jak robie coś z tej strony - zawsze wychodzi:-)

To tak wygląda ze to dużo roboty. Tak naprawdę najwięcej roboty będzie przy zawijaniu paróweczek w ciasto francuskie. Ale oddaję Jaśka do mamy już od dziś więc bedę miała wolną chatę i głowę :-)

Tygrys przepisy wrzucę jak Jaśniepan uśnie, bo póki co mi troszkę przeszkadza ;-)

Wziełam dziś do ręki telefon M. a mój syn do mnie: Mama to taty tefon, nie tykaj, mówię ci przecież :-D

Oj kochane...ja wcale ni mam popędu kucharskiego czy cukierniczego zero.....
jestem totalnym przeciwieństwem mojej mamy, ona umie zrobic chyba wszystko.....i uwielbia to.... ja mam chyba ze 4 lewe:((((

Kochane byłyśmy z Mari na dwórku....króciutko,bo wieje,ale zawsze troszkę.....i powiem Wam,ze owszem wieje ,
ale jaka to przyjemność,jak ten wiaterek jest taki cieplutki,a nie mroźny zimowy,.....:)

reklama
dziekuje!!
bede robila kurczaka na bank i te paroweczki:) tylko sobie tak pomyslalam bo ja lubie sobie komplikowac przepisy hahhhaha ze zanim zawine te parowki w ciasto to poloze na parowke kawalek sera zoltego i dopiero zawine ???

myszka a czy ja moge sie wbic na ta impreze????? bede grzeczna obiecuje tylko przy stole sie bede kreciła:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry