reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
dziekuje!!
bede robila kurczaka na bank i te paroweczki:) tylko sobie tak pomyslalam bo ja lubie sobie komplikowac przepisy hahhhaha ze zanim zawine te parowki w ciasto to poloze na parowke kawalek sera zoltego i dopiero zawine ???

myszka a czy ja moge sie wbic na ta impreze????? bede grzeczna obiecuje tylko przy stole sie bede kreciła:)

Hej dziewczęta:) Tygrysku ja zawsze daję żółty ser:) A jak robię tylko dla siebie i G. to nawet nie kroje tylko całe parówy zawijam:)

Ja na urodzinki dostałam w końcu maszynkę do mielenia więc u mnie ostatnio królują klopsiki, pulpeciki, spaghetti, mielone itp:)

Powiedzcie mi dziewczynki czy Wasze dzieciaki już jedzą prawie wszystko to co wy?

Co do buntu, to moja Zuzka już dłuższy czas przechodzi samą siebie! Wprawdzie ostatnio zauważyłam u niej dość duży skok rozwojowy, szczególnie w kwestii komunikowania się i poczucia własnej niezależności i samodzielności, ale niestety niedobre zachowania rozwijają się do tego wprost proporcjonalnie....

Ja aktualnie robię akcję-wakacje:) czyli oczywiście odchudzanie:) i nawet mi to wychodzi bo już mam 3kg mniej po tygodniu:-)

U nas wczoraj pogoda była jak w lato:) Dzisiaj już chyba będzie chłodniej:(

AAAaa powiedzcie mi czy kupujecie czasem używane buty dla dzieci?? Ja mam trochę opory ale czasem widzę aukcje z prawie nieużywanymi np Ecco za połowę ceny i tak się zastanawiam....hmmm... Co wy na to?

Witamy i my....:)

w ten pochmurny :(, deszczowy..... i nieprzyjemny poniedziałek:(

Agatkas gratuluję zrzucenia kilogramów.....ja robię brzuszki od 2 tyg prawie i będę chyba biegała jeszcze....
miałam od dzisiaj,ale taka pogoda,ze będzie trzeba to przesunąć....
Co do bucików, to ja kupiłam raz na allegro z next chyba,ale byłam niezadowolona,bo okazały sie strasznie wąskie....na szczescie były za grosze:)
a tak to miałam dwie pary uzywanych, ale praktycznie nowych....nie były nic zniszczone....i Mari swoje w nich wychodziła... także ciężko mi powiedzieć...
niby pisze się wszędzie,że dzieciaczki powinny mieć zupełnie nowe buciki ze względu na rozwój stópek....

A tak to u nas wszystko ok....wczoraj była przepiękna pogoda, słoneczko, ciepełko....:) mam nadzieje,ze to szybciutko wróci:)

Witam z kawką :-)

Agatkas gratuluję utraty wagi. Ja się od dzisiaj za siebie biorę :-)

Ja butki używane 1 raz kupiłam, ale były właściwie nowe.
A w kwestii diety, to Iggy jeśli jada, to to co my, nie gotuje specjalnie dla niego, ale powiem szczerze, że u nas z jedzeniem bywają problemy...

Witam poniedziałkowo
Wczoraj mielismy piękną pogode, było cieplutko, wiał cieplutki wiosenny wiaterek, ogólnie fajny spacerkowy dzień. A dzisiaj znów szara rzeczywistosc, pada i zimno...
Agatkas, jesli chodzi o jedzenie to daję Madzi to co my jemy, z tym, że ona jest straszny niejadek i w zasadzie na obiad je tylko zupki, czasem muszę jej zmiksowac, bo nie chce jesc takiej normalnej.

I ja witam z kawką:)
weekend mielismy boski....słoneczko świecilo jak prawdziwą wiosną:)
dzis tez slonecznie ale słyszałam że później ma się pogoda popsuć;/ bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bylismy w zoo :) Filipek bawila sie z gepardem w ganianego hahah szok normLNIE AZ FILM NAGRALAM HAHHAH pierwszy raz tez wsiedlismy na karuzele w wesolym miasteczku:) ach fajnie miec juz takie dorosle dziecko:)

co do jedzonka to my Filip tez juz stoluje sie z nami :)

My juz po deszczowym spacerku:) na szczęście nie ma wiatru w ogóle, deszczyk mży,nawet przyjemnie,bo ciepełko:)

Poskakałyśmy po kałużach, zaliczyłyśmy błotko i teraz Mari ogląda KubusIA "uchatka" :P
A ja od rana troszke zle sie czuje, jakoś mnie przerzyna....czymś sie zatrułam jak nic....

A jeszcze co do jedzonka to Mariczka tez jada raczej z nami:)

reklama
Witam

Victoria też je z nami, ale ja raczej gotuje pod nią i to my jemy z Victorią jej zupki bo drugie danko to raczej dietetyczne rzeczy typu sałata itp, wczoraj mielismy super dzionek, byliśmy w parku, córcia jeździła na koniku, super radzi sobie już z rowerkiem, aż byłam nią mile zaskoczona hihi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry