reklama

Grudniowe mamusie 2008

Agatkas super buciki, też mi się podoba ta firma, ale omijam z daleka :-D.
Ja chyba jestem niedotleniona, ciągle chce mi się spać.
Zdenerwowałam się. Wiecie, że aby rozbudowac sobie zjazd z drogi gminnej na działkę trzeba mieć wcześniej wydane warunki zabudowy działki. Ta papierologia jest nie do zniesienia, ciagle jakieś wnioski, pozwolenia i oczywiście kasa, kasa, za darmo nic nie podpiszą. A to dopiero początki. Asiulka jak ja Ci zazdroszcze, że Twój dom już stoi i masz za soba te wszystkie wycieczki do urzędów.
Paweł poszedł z Mają do dermatologa, czekałam na tą wizytę dość długo, zobaczymy co powie na krostki, które już zniknęły :-D.
Przesyłam trochę promyków słoneczka bo u nas jak narazie świeci.

reklama
cześć dziewczynki

Bliźniaczku gratulacje dla siostry !

Asiulka wreszcie na swoim, gratulacje.

Agatkas buciki super, ile kosztowały.

Zanplo mi tez chce się ciągle spać, jestem zmęczona i jakaś smętna.

Wiecie jak się u nas zrobiło zimno, wiatrzysko, pochmurno, a pano było tak ładnie.
Oczy mnie bolą ... jakaś nie do życia jestem.

Cześć dziewczyny:-)

Przepraszam,ale ciągle nie mam czasu do Was zajrzeć.
My nie mamy neta,a jak jestem u mamy to zawsze tylko w przelocie.

Wrzuciłam Wam parę zdjęć:tak:

A i zaczęłam robić prawko:-) Mam dzisiaj drugą jazdę:-)

Aniu to życzę powodzenia, ja cierpliwie czekam na dokumenty.
Czasem to nie warto chodzić do tych lekarzy i tracić czas. Pani tyle powiedziała co sama wiedziałam, unikać cytrusów, czekolady, a przecież Maja prawie tego nie je. Nawet nie przepisała żadnej maści, znów sama będę eksperymentowała z kremami.

Hej dziewuszki!

Ja byłam na trochę u mamci. Po świętach też się wybieram na dłużej.
Imprezka udana, prawie całe żarełko poszło mimo, że z braku opiekunek w warszawie trzy osoby nam nie przyszły :-)
Całą imprezkę wytrzymałam w moich nowych butkach. I jeszcze sobie przed imprezką kupiłam nowe spodenki.
Jasiek ostatnio znowu szaleje. Miał parę spokojniejszych dni a teraz znowu szał ciał. I jeszcze skubaniec zaczyna powtarzać moje odzywki. Jak mnie zaczyna wkurzać to mówię: nie rób tego, jezu ile można do ciebie mówić. A on teraz stale jeziu i jeziu. Mama choć tu szybko, jeziuu. :-) Staram się nie śmiać żeby go nie nakręcać ale czasem nie mogę wytrzymać :-D

Witamy:)

Kochane wyobraźcie sobie,ze za tydz o tej porze będe juz w Warszawie....:szok:....

Poki co, u nas na szczęście jeszcze nie pada,ale jest zachmurzone niebo....więc kto wie...
Mariczka ogląda mini mini i ostatnio coraz szybciej wstaje....nie koniecznie jestem zadowolona:P

Aniu gratulacje....za odwagę i życzę szybkiego zdania prawka:)
Myszko super,ze impreza się udała...z tym powtarzaniem to jestesmy na tym samym etapie..."o bozie nic sie nie stało mamusiu";-)
Agacia kup sobie zwykłe kropelki nawilżające...powinno pomóc tez tak miałam jakis czas temu....

u nas też brzydko i zimno.

Myszqo jakie menu miałaś na imprezce?

A ja na głowę dostaję w domu, młodego też roznosi, a tu jak na złość...
Od wczoraj przybyło mi 6 rysunków na ścianach i 3 na oknach...

Kto mi da cierpliwośc?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry