reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Madzienko ozdoby piękne. My też trochę kombinujemy. Zrobiłyśmy z dziewczynkami mini ogródek z pasącymi się kurkami i do tego girlandę na okno.

Vive spokojnie być może to nie skaza tylko przebiałkowienie właśnie dlatego że jesz praktycznie sam nabiał. Ogranicz albo odstaw na jakiś czas i zobaczysz że Maksowi powinno się poprawić.
Zdrówka dla Was.

Tygrysku Ty się śmiejesz a ja raz musiałam się w szkole tłumaczyć bo tak się zdarzyło że Martynki prawie dwa tygodnie nie było w szkole bo chorowała a że w między czasie się wściekała i podbiła sobie oko to potem się na mnie nauczycielka dziwnie patrzyła. Bo mała wyglądała tak jakbyśmy ja bili.

Jestem i ja;)

Madziu pakowanie w toku....dzisiaj jeszcze kilka rzeczy pokupowałam....
a ozdoby macie przepiękne!!!
Madziu chciałam Cie w ogóle o coś prosić,ale zawsze zapomniałam,a teraz to już niestety za póżno....

Vive zdrówka dla maluszków;) a oczko mam nadzieje szybko wróic do normalnych kolorków;)

Oj kochane pogoda naprawde cud- miód;)
Mari wstanie i lecimy dalej na dwórek, wczoraj miała takie wypieki wieczorkiem, chyba ja słoneczko złapało,ze dzisiaj to już ja wysparuje....
ooo i rano z piaskownicy nie chciała wyjsc:p hahhaha

ok uciekam zobaczyc do mojego spioszka;)

zdrowka vive!!

Oluś z tym podbitym okniem i filip z warga sina i napuchnieta jak po pszczole wygladaja jak dzieci dotkniete przemcą domowa......:eek::sorry:

Powiem Ci, że ludzie się dziwnie patrzyli na nas, jak byliśmy na spacerku w piątek-no ale to rzeczywiście wygląda, jakby dostał w oko, bo mu się sine zrobiło całe :-D

No i niestety Oluś się do przedszkola nie dostał :-(

Marzycielka WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!

Vive
tak mi przykro...a tylko do jednego składaliście??

Kanuś
gotowa do drogi??zajrzyj na pocztę coś wysłałam:tak:

Miłego dzionka, u nas pogoda rewelacja.....

Madziu kochana :*:* Dziekuje Ci serdecznie!!!!!!!!!!!!!!!!!
oba są przepiękne!!!!!
i nie mogę się zdecydować ,więc postsram się wywołać dzisiaj oba:)

Dzien dobry kochane;)

U nas pięknie ,słonecznie,a mnie od rana boli brzuch....chyba nerwy....
co do pakowania.... jestem w mniejszej połowie....
Ale to dlatego,ze jeszcze nie wyschło do konca pranie....
zaraz ide na ostatnie zakupki.....

pozniej sie jeszcze odezwe!!!!! buzaczki:*

reklama
Marzycielka WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!

Vive
tak mi przykro...a tylko do jednego składaliście??

Kanuś
gotowa do drogi??zajrzyj na pocztę coś wysłałam:tak:

Miłego dzionka, u nas pogoda rewelacja.....

u nas są tylko dwa i ta sama komisja rekrutacyjna :-( Ale podobno przyjęli tylko 5-latków, tak mi sąsiadka mówiła, bo list jeszcze nie widziałam.

Marzycielko-spełnienia marzeń :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry