reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witajcie mamusie
Kokusia, GRATULACJE OGROMNIASTE!!!!!!!

Tygrysku, ja sie chętnie przyłącze do kawkowania, jeszcze Krzysiu przyniósł z piekarni pyszną szarlotkę z pianką i napoleonki, wiec trochę sobie osłodze rózne smuteczki i rozterki.
Ilonko, sto lat.

Madzienko, miłego pobytu na działeczce, słońca, słońca i jeszcze raz słońca.

Kanusia, nie smuc się, tam też za jakis czas będziesz miała nowe fajne znajomosci, a z czasem może i przyjaźnie.

Aniu, dla Ciebie usciski, ucałuj Fabianka i Oliwcie

Kankiya, 30 to nie starość!!!
A 32 ?:-D:-D:-D

Bliżniaczku co za smutki i rozterki Cię dopadły? pogoda jesienna , więc i nastroje jesienne:zawstydzona/y:
a tą szarlotką to nam tylko smaka narobiłaś:-Dpodziel sie trochę kobito, bo zaslinimy klawiatury :-D

11 godzina a ja juz mam prawie obiad gotowy- nie mozliwe:szok:

Tygrysku byliście w poradni kardio z Fifkim?

Ostatnia edycja:
Ja już po kawie. Teraz maślankę o smaku pieczonego jabłka popijam. Pyyycha

Ja też już dawno po kawce. Teraz się wzięłam za generalne porządki bo gdzieś muszę energię spożytkować

A 32 ?:-D:-D:-D

Bliżniaczku co za smutki i rozterki Cię dopadły? pogoda jesienna , więc i nastroje jesienne:zawstydzona/y:
a tą szarlotką to nam tylko smaka narobiłaś:-Dpodziel sie trochę kobito, bo zaslinimy klawiatury :-D

11 godzina a ja juz mam prawie obiad gotowy- nie mozliwe:szok:

Tygrysku byliście w poradni kardio z Fifkim?

Kankiya to chodź do mnie zrobić bo ja jeszcze nawet pomysłu na obiad nie mam.

Tygrysku to niedługo, dobrze, że nie musicie dłużej czekać, bo wiadomo jak jest z poradniami specjalistycznymi, daj nam znać po wizycie;-) Tygrusku znasz jakieś fajne przepisy na rybę oprócz ryby po grecku?? coś mnie wzieło na rybkę (pewnie dlatego,że nie byliśmy nad morzem w tym roku:-()i często ostatnio robię aż brak pomysłów

Kokusiu juz pędzę do Ciebie:-D

Kankija my idziemy prywatnie , gdyz najbliższy wolny termin w ramach nfz dopiero w polowie pazdziernika!!!! szok;/

a co do rybki to ja najczesciej robie w piekarniku cale rybki wypatroszone. posypuje solą morską , pieprzem skraplam cytrynką wkladam do srodka brzuszka maselko i plasteek cytrynki zawijam folia aluminiową i do piekarnika.

a na filety jakos brak mi zawsze pomyslu i jak juz robię to lądują zazwyczaj na patelni obtoczone w jajku i mące sol i pieprz. kiedys robilam z fixa chyba ryba w sosie koperkowo smietanowym nawet fajna byla .

Witajcie...działeczkowo...my już po kawce, lodach i ciasteczku..od rana świętujemy Julci imieniny:-p
U nas od rana sloneczko zaglada..teraz cos pochmurzylo sie ale mam nadzieje ze deszcz do nas nie zawita!!!!

Anoli sto latek!!!!

Tygrysku trzymamy kciuki za wizytę

Blizniaczku tulaski na rozterki:sorry2:

reklama
Tygrysku a tą rybkę z folii ile pieczesz w piekarniku i w jakiej temperaturze? Ja strasznie brzydzę się tych ryb z oczami:baffled::-D panierowalam kiedys w mące przytrzymując ja widelcami, bo mi węża przypomina i się obrzydliwie brzydzę tej śliskości:no:ale może spróbuję takiej z piekarnika, bo mam dwie zamrożone i czekają na mój lepszy dzień:-D

co do poradni to czekanie do pażdziernika na wolne miejsce to jakaś paranoja:wściekła/y:na co kuśwa nasze składki idą- masakra:no:

Madzieńko przesyłam imieninowe życzonka dla Julci;-) swoją drogą nie wiem kiedy Bianka ma imieniny, bo wszędzie jest tylko Blanki:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry