reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam slonecznie, nareszcie troszkę lata u nas

Aga a Ty nie pracujesz już u rodziców? Bo chyba dobrze kojarzę że Ty coś z oknami miałaś wspólnego?
Dobrze kojarzysz, bo ja taka pracowita jestem, pracuje tu i tu, latem dostaje delegację i pracuje nad morzem, a po sezonie wracam do okien:-)

Bliźniaki masz jakieś www tego domu wczasowego?
widziałam, ze Edee juz podała:-)

Jestem! :-)

Wczoraj wróciłam do domu od mamy ale miałam gorączkę, kaszel i poszłam spać zaraz.
No więc już bez woreczka. 5 kg szczuplejsza :-) a jeszcze mam tydzien diety ścisłej. Operacja- ok. Niestety źle zniosłam narkozę i bardzo wymiotowałam w piątek i sobotę. Więc dlatego mnie dłużej przetrzymali. Pierwszy tydzien najgorzej było ze wstawaniem i chodzeniem ale jakoś dałam radę. W poniedziałek tydzien temu pojechałam do mamci żeby mnie trochę odciązyła. A dziś byłam na zdjęciu szwów. Jeszcze nie bardzo mogę Jaśka nosić ale już chodze normalnie :-)
W piątek moja mama poleciała do USA do swojej siostry na miesiąc. Wczoraj już się opalała nad oceanem - szczęściara. Ja za tydzien znowu jadę do wołomina zeby moja babcia nie siedziała sama a poza tym mam nadzieję wreszcie będzie słoneczko.
Dobra, lecę was nadrobić, trochę tego jest :szok:
Ważne ze juz po wszystkim, teraz tylko oszczędzaj sie wracaj do zdrówka, a kilogramów kilka chętnie Ci odstąpię.

Mamusiu, zdrówka dla Karolinki.

Lecę na balkonik, może troszke słońca załapię

reklama
Reniu u nas jest 11:36 i 35 stopni w cieniu....ja nie wiem o co kaman.....
ja tez marze o tak nawet 15 w dol......:zawstydzona/y:

Kochane ciesze sie,ze u Was ciepelko wraca.....bo jak czytam o tym deszczu u Was to ja zazdroszcze,ale wiem,ze Wam nalezy sie troszku ciepla:)

Teraz się zachmurzyło więc może będzie jakiś deszczyk,

ja się pomału przyzwyczajam do tej ciszy w domku, obiadek zrobiony kawka zaliczona;-)a i teraz jest 12:45, mam jeszcze trochę czasu dla siebie:-)

zaczynam wierzyć ze i u nas będzie ładnie...teraz jest cieplutko kałuże zniknęły, słoneczko jeszcze swieci....

Kana, renia zazdroszczę...ja uwielbiam upały:zawstydzona/y:

a wracając do ciastoliny z Biedronki to jak dla mnie jest beznadziejna...klei sie do rąk, jak sie pokruszy to wczepia sie w dywan ale może mi się jakaś taka tandetna trafiła...:zawstydzona/y:w tamtym roku ja kupiłam i szybko w koszu wylądowała

Witajcie kochaniutkie

Myszko dobrze ze już masz po wszytskim, szkoda tylko, że tak cięzko zniosłaś narkozę.

Zanplo, madzienko ja się zaliczam do tych co prasują wszystko :zawstydzona/y:zaraz po wyschnięciu, nie mam czasu rano prasować przed wyjściem, a i prasuję wszystko nawet ręczniki i pościel :-D to dopiero jest zboczenie !!! :-D

U nas dzisiaj było strasznie duszno. wracają upały, ogladałam pogodę i już ma być jutro 25 stopni.
Mati gada jak najęty, wszystko, tylko chodzi z pampersem i smoczkiem :-(, nie mogę go oduczyc tego ...

U mnie jakoś się kręci... teraz zjadłam kolację i tak sie objadłam ze mnie brzuch boli :szok:

Agacia ja mialam jednego bo Jula używała Tommee Tippee, te co wycofali ze sprzedaży...
i uwierz ale obyło sie bez płaczu....i jakiegoś stresu...sama w to nie wierzyłam...
pierwsza noc trzymała go w rączce, drugą tez...przy zasypianiu a poźniej przyszła po niego smoczkowa wrozka:-p...i przyniosła jej prezent w zamian za smoczka...wiec może łącznie trwało to tydzien....

a Mati ssie monia jeszcze w dzień czy tylko do spania??

Agacia ja mialam jednego bo Jula używała Tommee Tippee, te co wycofali ze sprzedaży...
i uwierz ale obyło sie bez płaczu....i jakiegoś stresu...sama w to nie wierzyłam...
pierwsza noc trzymała go w rączce, drugą tez...przy zasypianiu a poźniej przyszła po niego smoczkowa wrozka:-p...i przyniosła jej prezent w zamian za smoczka...wiec może łącznie trwało to tydzien....

a Mati ssie monia jeszcze w dzień czy tylko do spania??

Ostatnio ma taki okres ze bardzo często woła smoka w dzień.

reklama
Do góry