reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam dziewczynki

Tak was sobie czytam z kawką i pysznym rogalikiem z białą czekoladką - przed chwilą wyciągnięty z pieca. Pod moim sklepem jest sklep spożywczy, z piekania i ciastkarnią :-D no i jak tutaj schudnąć.

reklama
u nas Fifi tez uwielbia naklejac:)
Agaciu oj zazdroszcze tej piekarenki:)

a u nas pogoda sie popsula:( wiatrzycho takie ze hoho chmurzasto ...czuje sie jak jesienią :( a dzis grila chcemy zrobic :(

my niedawno wrocilysmy z bb-mowego spacerku....zaliczylismy frytki i lody w macu:tak:

u nas tez szal naklejkowy...a widziałyście dziurkacze w biedronce takie co wycinają rożne kształty...ja już zakupiłam zestaw:tak:
i naklejek teraz pelno....

Hej, ja tez zazdroszczę rogalika. Zjadłabym coś takiego ciepłego na słodko .......mniam :-)
Właśnie zmierzyłam Jaśka i ma równo 100cm. Rośnie mi ostatnio mega szybko. Ubrań nie zdążam wymieniać. Dobrze, ze jest lato więc chodzi w przykrótkich spodniach niby 3/4 :-D

Agacia mniam mniam....juz sobie wyobraziłam tego rogalika:zawstydzona/y:

Myszqa a jak Ty sie czujesz???Jula też ma stóweczkę...oj duże już mamy dzieciątka:laugh2:

Edee u nas jest zebranie pod koniec sierpnia i wtedy dowiem sie co mam skompletować...ale na pewno żadnych farb, kredek itp. nie kupujemy
Kokusia wy to wszystko musicie sami kupić???
u nas kupuje takie rzeczy przedszkole...

reklama
Myszqa a jak Ty sie czujesz???Jula też ma stóweczkę...oj duże już mamy dzieciątka:laugh2:

Czuję się dobrze. Już normalnie nawet Janka podnoszę. Waga mi leci w dół, bo jakoś nie mam apetytu. Mięsa wogóle nie mogę ruszyć, wędlin nigdy nie jadałam, białego pieczywa nie kupujemy a ciemne nie bardzo mogę jeszcze jeśc. Jadam głównie na obiad zupy które gotuję dla Janka. A na kolację jakiś owoc, czasem jogurcik. W niedzielę pierwszy raz od 1,5 miesiąca wypiłam kawę :-) Blizn prawie nie widać bo to trzy małe kropeczki. To, że schudłam jest dla mnie największą nagrodą za moje cierpienia :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry