mamusia2008
mamusia Karolinki
Dziewczyny ile u Was jest dzieciaczków w grupie i ile pań?
u nas 2 panie na 14 dzieciakow
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ania zdróweczka dla Fabianka...
Zapominajka ile podajesz tego Bioaronu??
Ja już zrobiłam nalewkę czosnkową....i podaje jej krople homeopatyczne Galium...aaa i jeszcze Rutinacea junior będę podawała
Renia u nas jest 18 dzieci i 3 panie + praktykantka
Ania zdróweczka dla Fabianka...
Zapominajka ile podajesz tego Bioaronu??
Ja już zrobiłam nalewkę czosnkową....i podaje jej krople homeopatyczne Galium...aaa i jeszcze Rutinacea junior będę podawała
Renia u nas jest 18 dzieci i 3 panie + praktykantka
Pani dyrektor tak nas uspakajała,że nie ma czym się martwić,że dzieci są pod dobra opieką,a jeśli faktycznie coś się dzieje to dzwonią po rodziców.Ja rozumiem,że nie szczególnie się przejmują płaczem,bo to nie nowość.Ale jeśli ona sama łapię się za głowę,bo dziecko strasznie panikowało,bo płakało cały dzień,bo po leżakowaniu wręcz krzyczał no to Halo!!Coś tu nie gra
Gdyby po mnie zadzwonili to bym go odebrała wcześniej,pojechała do lekarza i może nie byłoby tak tragicznie.A Fabciu tak strasznie się męczy:-( Charczy,świszczy...Aż żal słuchać:-(Madzienko wstaw przepis na ta nalewke czosnkową - z góry dziękuję
Byliśmy w szpitalu,o Fabiankowi świszczało w klatce.Ma zapalenie oskrzeli.I to już takie ostre...
Kaniya ja nie mówię,że ona miała pilnować jednego Fabianka,bo tych dzieci tam jest mnóstwo.Ale nie wierzę w to,że on przez cały dzień nie kichał ani nie kaszlał.A ta nawet nic nie powiedziałaJak miała nie być marudny jak miał39 stopni gorączki i ledwo żył...Ale ona to widać,że taka sierota jakaś.Miła,sympatyczna,ale jakaś lewa.
Rebiu u nas jest 25 dzieci i dwie Panie.Chociaż widziałam też,ze przychodzi do nich jakaś młoda,chyba praktykantka i Pani z kuchni.