reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
:szok::no: jejku Zapominajko przecież dopiero co wróciliście do zdrowia... trzymam kciuki aby Wam się udało, ach te biedne przedszkolaczki:-(my chyba od pażdziernika idziemy do prywatnego przedszkola i czeka mnie to co Wy przechodzicie:zawstydzona/y:aż się boję co to z nami będzie:zawstydzona/y:

No niestety to podobno jest normalne.
A jeszcze ospa w naszym przedszkolu zapanowała... Na razie Igorek oznak nie ma, ale nie powiedziane, że za chwilę i z tego powodu w domu zostaniemy...

Kankija no no tylko snic haha:)
zapominjako zdrowka dla Igorka ....niestety takie jest zycie przedszkolaczka...choroba goni chorobę....
Madziu to wracasz do pracy od pazdziernika!!!!!!!!!!?????????????? a co z rodzenstwem dla JUlci??:(
my juz po zakupach odpoczywam z kawa i zabieram sie za gotowanie gdyz dzis mam gosci i robie wieczor wloski:)

Hejka:-)
Jak zwykle w weekend forum odpoczywa:tak:
My poki jest pogoda jak najwiecej czasu spedzamy na dworku, dlatego tak rzadko tu bywam. Jakos tak dzien mi leci nie wiadomo kiedy, ledwo sie zacznie, a za chwilke wieczor. Filipek dzis nocuje u babci, jakos tak dziwnie bez niego:-( A ja sobie piwko z soczkiem popijam, zaraz spadam do mezowego na jakis filmik:tak:

Zapominajko zdrowka dla Igiego. Moze katarek szybko przejdzie:tak: Zuza mi pare dni temu zalapala katar i trwal on moze ze 2 dni, chyba jakis lagodny byl:tak:

Kankiya a coz to za mezczyzna? Ja sie przyznam, ze dosyc czesto miewam erotyczne sny z roznymi facetami, nawe tymi ktorzy nigdy mnie nie interesowali jako mezczyzni:szok: Chyba mam jakies braki:-D

Madzienko no wlasnie ja tez jestem ciekawa co z tym rodzenstwem dla Julki;-)

Kankiya a coz to za mezczyzna? Ja sie przyznam, ze dosyc czesto miewam erotyczne sny z roznymi facetami, nawe tymi ktorzy nigdy mnie nie interesowali jako mezczyzni:szok: Chyba mam jakies braki:-D
:-D Możemy sobie ręce podać:-D mężczyzna, który snił mi się owej nocy zaczepił mnie kiedyś na necie i tak czarował swoimi oczami,że przez chwilę oszalałam na jego punkcie, ale póżniej szybko spadłam na ziemię, jednak niedosyt został -stąd chyba te marzenia przez sen:zawstydzona/y:

Mi się ostatnio Nergal śnił :-) Nie powiem, przyjemnie było ojjjjj przyjemnie :zawstydzona/y::-D
:-D:szok::rofl2: niezłe jesteśmy, oby jakieś dziwne zachowanie przez sen nie zdradziło nas przed naszymi menami:-D
wtedy będzie się działo:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry