reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dawno mnie nie było a tu taka niespodzianka, Natalko cieszę się twoim szczęściem, gratuluję i trzymam kciuki za Ciebie kochana.

Moja córcia trochę pokaszluje i staramy się walczyć z tym bo w przyszłą sobotę robimy skromne urodzinki hihi to już trzecie, dziewczyny czy Wam też tak szybko czas leci?

Dzisiaj kupiliśmy córci prezent Vtech InnoTab Learning Tablet with Case - Blue - Vtech - Toys "R" Us
i jej nie ma .... siedzi przy tym jak zaczarowana.
a i muszę dodać że po ostanich smutnych dniach nie mogę się doczekać do świąt ..... już bym choinkę ubierała.... ale jeszcze muszę troszeczkę poczekać.

Witam z kawka:)
Natalkoo kochana zasługujesz na to szczęście !!!!!! i życzę ci by ono baardzoo długo trwalo:tak:
Madziu super takie przedstawienia:tak:
My zaczelismy druga dawke ismigenu i jak narazie odpukac od poprzedniej nic sie nie rozwinelo tfu tfu
Kanus Ty sie brakiem tam kiecek nie przemuj:-D nadrobisz nandobisz i niedlugo taka sobie pelna szafe ciuszkow sprezentujesz ze bedzie pękać w szwach:-D az bedziemy ci zazdroscic:-D:-D
Reniu oj ja tez chyba juz powoli zaczynam marzyc o choince i swietach:)

Witam i ja;-)

Natalko nawet nie wiesz jak się cieszę,że życie dało Ci drugą szansę na szczęście:-):-) wracając na BB szukałam Twoich wypowiedzi a tu ani śladu nie było:zawstydzona/y:Powodzenia Wam życzę i zdrówka dla całej rodzinki i brzusia;-)Zajrzyj czasami i napisz co u Ciebie;-)
Kanuś ja też bym bez odkurzacza zwariowała uwierz mi:tak:powodzenia z pracą Kamila i zastrzyku gotówki na święta życzę;-) zresztą Wam wszystkim dziewczyny też:tak:

Agaciu
dobrze,że sprawy z lękami i niechęcia chodzenia Matiego do przedszkola się wyjaśniły, tylko kurczę jak wytłumaczyć 3latkowi ,Że chore dziecko nie zrobi mu krzywdy:zawstydzona/y:powodzenia Ci życzę i daj znać jak sytuacja się zmieni

Aniu super,że z Oli wszystko ok, daj znać po wynikach po usg- czekamy:tak:

Blizniczku super,że weekand udany a o żelazie pamiętałaś?:-p
Madzieńko Ty to masz pomysły, JUlcia przy Tobie nigdy się nie nudzi:-)
Reniu świetny pomysł na prezent, zdrówka dla Wiki
Tygrysku trzymam kciuki za pozytywne działanie szczepionki

Dziendobry :)
Dziekiuje za mile słowa :)
Reniu a mała potrafi sama wszystko obsłużyć w tym tablecie? Moj oskar jak widzi to na reklamie cały czas pyta czy mikołaj mu przyniesie i juz miałam kupić ale jak próbowałam w sklepie wydaje mi się troszkę zbyt skomplikowane ? Że trzeba umieć czytać żeby to wszystko włączyć?
Tygrys co wam się dzieje , że bierzecie leki?
Ja też juz myślę o świętach tym bardziej, że w tym roku podwójne nie mogę się doczekać :))

Witam z kawką.
Igorek w przedszkolu, a ja zamierzam sprzątać ile się da. Tylko na razie na zamiarze się kończy...
Dzisiaj robiłam rózne badania od rana, w środę odbieram. Trzymajcie kciuki, żeby było ładne!!!

Cześć dziewczyny.

wkurwiłam się jak nie wiem.Dali nam w szpitalu złe skierowanie:wściekła/y: czy oni naprawdę nie wiedzą jakie dawać???No szlag by icch trafił:wściekła/y: Jutro pojadę do szpitala i zapłacę za to usg,bo przecież nie będę latać i ich prosić:wściekła/y: Konowały pierdzielone:wściekła/y:

reklama
Bliźniaczku jak tylko będziecie w poblizu to ja koniecznie zapraszam na kawkę:tak: Jak nie przyjedziecie to obrażę się śmiertelnie;-)

Do góry