reklama

Grudniowe mamusie 2008

Asiulkaa - wiesz co ja bym chyba terapię wstrząsową Twojemu zrobiła i też przestała sprzątać...
...i gotować!! kobieto nie daj się!!

dzien dobry:) u nas wczoraj wieczorem sypal drobny sniezek a dzis lekko zabielone:) własnie przyozdabiam pomarancze gozdzikami :)
kuti tez nie robie wiec nie pomoge:)
a wigilia u nas wiec gotowanie mnie przypada haha ale ze lubie gotowac zwlaszcza potrawy swiateczne wiec sie nie stresuje i co dzień jedna potrawa swiateczna wychodzi z kuchni:) wczesniej kapuste zrobilam z grochem i grzybami zamrozilam , ulepilam uszka i pierozki tez juz zamrozilam:)bigosik tez sie mrozi, dzis wstawie barszczyk do zakwaszenia, jutro sledziki zrobie i upieke pieczenie , maz jutro salatki zrobi i kompocik z suszu, a na sobote sobie karpika zostawie ale to i tak maz bedzie robil a ja zrobienie torta i dokoncze barszczyk, :) i wsio:) nie spinam sie i w tamtym roku podobnie tydzien wczesniej zaczynalam przygotowania i spokojnie bez zbednego pospiechu z wszystkim zdazylam:) a duzo tez nie robie bo i tak pozniej mnustwo rzeczy zostaje i sie tylko potem czlowiek obzera :)

reklama
My też mieliśmy sprytny plan zacząć wszystko robić wcześniej.Mariusz już od poniedziałku na urlopie,więc miało być na spokojnie.No a wyszło jak zwykle...Normalne.
Ale co tam sie stresować.zaraz i tak będzie po świętach.

Zapominajko i Asiulko o co chodzi - o to co zawsze,ale nie będę zamulać;-)
pozatym juz mi dzisiaj lepiej, bo mimo braku kasy kupiłam skromne prezenty rodzinie, po raz pierwszy zwiekszenie debetu sprawiło mi tyle radosci:-D pózniej będę myslala co dalej:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
dzięki ,jesteście cudowne babeczki:-) żałuję strasznie,że miałam taką długą przerwę z bb, przechodziłam cholernie ciężki okres w moim życiu a z Wami byłoby mi łatwiej:zawstydzona/y:
buziaki dla Was kochaniutkie!!!!!!!!!!

Witajcie kobitki powiedzcie mi na jaki kaszel stosujecie syrop PUlneo?? a którś z Was stosowała LEVOPRONT ?-jeśli tak to na jaki kaszel? (sorki,że tutaj piszę,ale tutaj najczęściej zaglądacie:zawstydzona/y:

reklama
Witam; dziś zapadła decyzja, że zostajemy w święta w domu... Ciekawa jestem ile mi sie uda przygotować :-(

Witajcie kobitki powiedzcie mi na jaki kaszel stosujecie syrop PUlneo?? a którś z Was stosowała LEVOPRONT ?-jeśli tak to na jaki kaszel? (sorki,że tutaj piszę,ale tutaj najczęściej zaglądacie:zawstydzona/y:

Pulneo jest wykrztuśny, więc na suchy kaszel.

A Levopront działa chyba przeciwkaszlowo.
Czyli nie można ich podawać jednocześnie, bo będą się znosiły.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry