reklama

Grudniowe mamusie 2008

marzycielka,no faktycznie-córcia sie pokazała w pełnej odsłonie haha:-D.

Wiecie co, mam problem z załączeniem "suwaczka".Nie wiem, który link mam wpisac-kombinowałam ze wszystkimi i nic:-(.Prosze o instrukcję dla laika:sorry2:

reklama
marzycielka,no faktycznie-córcia sie pokazała w pełnej odsłonie haha:-D.

Wiecie co, mam problem z załączeniem "suwaczka".Nie wiem, który link mam wpisac-kombinowałam ze wszystkimi i nic:-(.Prosze o instrukcję dla laika:sorry2:

Zyrafka musisz kod suwaczka zaczynający się od [url...] wkleić w ustawieniach - edytuj sygnaturę:tak: i powinno być dobrze;-)

Ostatnia edycja:
Zwierzaki są bardzo tolerancyjne i szybko akceptują zmiany. U nas pies był na początku zafascynowany kotem i wszędzie za nim łaził. A koteczek po kilku dniach juz polował na piesia :-D. Dodam, że mam owczarkę niemiecką, więc kocio ma kawał zwierzyny łownej :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Zyrafka - witaj!

Marzycielka kicia jest super:) Ma nasobie chyba wszystkie możliwe kolory:) Ale Ci zazdroszczę:)

A ja dziś idę do lekarza i znowu będę malutką oglądać:):)

najbardziej mi sie podoba
„Art. 8. Zasiłek chorobowy przysługuje przez okres trwania niezdolności do pracy z powodu choroby lub niemożności wykonywania pracy z przyczyn określonych w art. 6 ust. 2 – nie dłużej jednak niż przez 182 dni, a jeżeli niezdolność do pracy została spowodowana gruźlicą lub występuje w trakcie ciąży – nie dłużej niż przez 270 dni.”;

lenax liczba dni zasiłku chorobowego nie uległa zmianie, tak było tez wczesniej:tak:, po tych 182 dniach osobie ubezpieczonej nalezy sie zasiłek rehabilitacyjny

witam.
witam nowa grudnioweczke:-)
wczoraj chcialam sie troche wiecej poudzielac bo ostatnio was troche zaniedbuje;-) i jak na zlosc internet mi niedzialal i dopiero teraz dziala tak jak powinien:zawstydzona/y:
dla dziewczyn ktore maja skorcze lydek mi pomaga rowniez gorzka czekolada ktorej nienawidze:-D no ale wyczytalam gdzies ze pomaga i wole wmusic w siebie te okropnosci niz miec skorcze narazie tfu tfu od dluzszego czasu ich niemam aaa i jak co to polecam z alpen gold jak lamnie jest nawet zjadliwa a aprawde ich nienawidze:-D

reklama
lenax czekaj, czekaj rzeczywiście zmiana będzie dotyczyć kobiet w ciąży, czyli będzie można być na zwolnieniu całą ciążę bez konieczności ubiegania sie o zasiłek rehabilitacyjny :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry