reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie w piątkowy poranek.
Dzisiaj mój ulubiony dzień, bo zaczyna się weekend.
Co do słuchania serduszka Dzidzi, to u mnie lekarz, zawsze słucha, a jak Dzidzia była malutka i miała w brzuchu duzo miejsca, nie zawsze mógł ją namierzy tym aparatem do słuchania bicia serca, to od razu usg i było widac i słychac jak bije.

reklama
Witajcie. ja dzisiaj od szóstej nie śpię bo moja Tusia zwaliła mnie z łóżka:-D
No i wzięłam sobie do serca to że za mało tyje i właśnie opycham sie szarlotką własnej roboty:-p

witam z ranka!
ja już zaprowadziłam młodego do szkoły i teraz pije kawe a do tego wchłonełam całe opakowanie rodzynek w czekoladzie i teraz mi niedobrze.
mam nadzieję że ta ustawa o macierzyńskim wejdzie,byłoby super!!!
żyrafka witaj u nas i gratulki córci.

witajcie;-)
Z tą ustawą to było by fajnie, gdyby nas objęła. O ile dłuższy byłby wtedy urlop???????

wymiar urlopu macierzyńskiego przy urodzeniu jednego i pierwszego dziecka bedzie wynosił:

• 2009 r - 20 tyg
  • 2010-2011 - 22 tyg.
  • 2012 - 24 tyg
  • 2013 - 26 tyg
wymiar urlopu macierzyńskiego przy urodzeniu więcej niż jednego dziecka, i przy urodzeniu kolejnego dziecka będzie wynosił:

• 2009r - 31 tyg
  • 2010-2011 - 34 tyg
  • 2012 - 37 tyg
  • 2013 - 39 tyg

Witam Was serdecznie;-)

Wstawiłam nowe fotki do albumiku naszej tricolorki;-)

Kurcze ale mi jakoś duszno i słabo:-( Zaraz sie położę i tak do popołudnia przeleżę.

Trzymajcie się.

reklama
Witajcie :-). Ja także jestem grudniową mamusią. Po dwóch synkach, wreszcie upragniona córeczka. Juz nie mogę sie doczekać...:-D. Pozdrawiam wszystkie grudniowe mamusie)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry