reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witajcie :-). Ja także jestem grudniową mamusią. Po dwóch synkach, wreszcie upragniona córeczka. Juz nie mogę sie doczekać...:-D. Pozdrawiam wszystkie grudniowe mamusie)))

Witamy Motylka:)

Ja byłam wczoraj u lekarza i zrobił mi śliczne zdjęcia twarzyczki dzidzi - wieczorkiem wstawię do galerii.

Fasolkamaria ja miałam wynik 151g po 2 godzinach 75g - lekarz powiedział że glukoza jest rewelacyjna. Takie zdanie mojego lekarza.

Poza tym za dwa tygodnie idę na L4 już do końca.... także jeszcze jakieś 10 dni pracy...:)

Aaaaa i kupiłam łóżeczko - ale narazie nie mam go gdzie rozstawić:) więc jest jeszcze nie złożone:)

Agatkas super, że w końcu się zdecydowałaś:-D. Jakie kupiłaśMarzycielko łóżeczko?

Marzycielko gratuluje koteczki, odpoczywaj sobie dopóki możesz;-)

Witam serdecznie nowe grudnióweczki.

Strasznie bym chciała, żeby dłuższy urlop macierzyński nas objął. Byłoby super.

Aaaaaaaaaa no i witam nowe mamuski. Fajnie że robi nas się coraz więcej.
Marzycielko świetnie Cię rozumiem bo ja dzisiaj tez nie bardzo nadaje się do życia. Ale malutka drzemka i poleżenie jest dobre na wszystko:-D

Witajcie :-). Ja także jestem grudniową mamusią. Po dwóch synkach, wreszcie upragniona córeczka. Juz nie mogę sie doczekać...:-D. Pozdrawiam wszystkie grudniowe mamusie)))
Motylku witaj wśród grudnióweczek
Gratuluję córeczki, widzę że mamy podobną sytuację 2 chłopaków i dziewczynka.
A jak chłopcy, zadowoleni, ze będzie siostra?
Moi przeszczęśliwi, wszystkim się chwalą, ze dziewczynka

Dziekuje ze przemiłe powitanie:-)
Witaj Bliźniki 2000, moi chłopcy są przeszczęśliwi...a właściwie bałam się troche ich reakcji. Młodszy chciał miec braciszka...a teraz wita sie z Juleńką całując mnie w brzuszek...totalny szok..zawsze mam łzy w oczach:happy:.
No i oczywiście jestem przeszczęśliwa...nie mogłam w to uwierzyć....biedny lekarz...płakałam jak dowiedziałam się że to Juleńka.
Pozdrawiam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry