Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Bo jakoś nie mam natchnienia na pierniczki, a takie pokolorowane przez dziedzica dziadkom się spodobają 
o super, znaczy maluszek rośnie.

Nie było naszej pani doktor i jakiś stary dziad nas przyjmował. Nieprzyjemny jak diabli. Jedynie zajrzał Martynie do gardła i stwierdził że to absolutnie nie szkarlatyna. Dał nam antybiotyk na tydzień i zwolnienie ze szkoły. 

No ale przecież ja farmacji nie studiowałam ja jestem tylko matką i nie wolno mi dyskutować z lekarzem

Witajcie.
My już po lekarzu ale zła jestem jak nie wiemNie było naszej pani doktor i jakiś stary dziad nas przyjmował. Nieprzyjemny jak diabli. Jedynie zajrzał Martynie do gardła i stwierdził że to absolutnie nie szkarlatyna. Dał nam antybiotyk na tydzień i zwolnienie ze szkoły.
U tu jest pies pogrzebany bo dostałyśmy Duomox a to jest pochodna penicyliny a Martyna ma podejrzenie uczulenia na nią. I teraz oprócz tego że nadal nie wiem co jej jest to jeszcze muszę małej pilnować żeby w porę zareagowaćNo ale przecież ja farmacji nie studiowałam ja jestem tylko matką i nie wolno mi dyskutować z lekarzem
Agaciu, Pyciolku zdrówka dla chłopaków![]()