Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zapominajko no we 3 w maju a na ktorego macie terminy ?? fajnie w maju rodzic bo juz tak cieplutko czlowiek sie pozbedzie tego brzucha i mozna chodzic i kilogramy gubic![]()
Kajka Boszzzzzzzzz jakie slonce po burzy, my jestesmmy tylko przykladem, ze po burzy sie konczy z trojka malych dzieci a kilka miesiecy po tym pewnie w wariatkowiePP A tak serio to masz racje Kana pomysl sobie, ze jeszcze nie tak dawno temu zostalam sama z 15sto miesiecznym dzieckiem w obcym kraju i nie widzialam zadnego sensy zycia oprocz Oskara oczywiscie, kazdy kto mi wtedy mowil, ze jeszcze sobie uloze zycie dostawal odemnie niezly opierd**l, nigdy bym nie pomyslala, ze pokocham kogos innego, ani ze ktos pokocha Oskara a teraz masakra Tatus jest najwspanialszy, wie wszystko najlepiej i wogole mama to tylko czasami ;P Wiec glowa do gory bo macie siebie i masz tam mame dzidzka w drodze i napewno wszystko sie jakos ulozy a zmartwienia Ci teraz niepotrzebne
)
:-) ? i będzie świetne trio :-)
...jak to się poznaliście kochana ...?

Natalko dziekuje;*** wiesz co mam nadzieje,ze jakos to bedzie....dziecko tak bedzie mialo obywatelstwo po urodzeniu....tylko dotrwac do tego czasu
Kochane dziewczyny ja sie zastanawiam czy Wy mi tak naprawde dobrze zyczycie....bo jak czytam o tych trojaczkach i blizniakach to mam pewne watpliwosci....;/ hahhaha

Kaja jak już zobaczysz bliźniaki na zywo to na pewno sie do tej sytuacji przyzwyczaisz :-)
A bliźniaków to mi nie wróż bo na USG jedno jak byk widać
Witaj Natalko.
My w nocy mielismy zamieszanie, Maja zwróciła chyba wszystko co zjadła w ciągu dnia. Tyle co przebrałam pościel haha. Pierwsze pół nocy płakała, że ją brzuch boli, a potem w końcu ją wymęczyło. Cos jest nie tak z tym brzuchem, Ona ciągle ma z nim problemy, a raczej z żołądkiem, co zje to już jej szkodzi. Chyba przez weekend muszę jej zrobić jakaś dietę.
?