Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dwa tygodnie szybko zleci, a narazie odpoczywaj.nudzi mi sie, juz bym do pracy poszla, ale te skurcze cholerne..
dwa tygodnie, za dwa tygodnie jade do polski, nie moge sie doczekac..:-)
ZrobioneKochane gorąco prosze o udostepnienie na facebooku apelu o pomoc dla siostry mojej koleżanki z klasy z liceum.....potrzebujemy każdej pomocy.
DZIEKUJE:*

Ale fajniutko))) zazdroszcze....Mari wstala rano i ze lzami w oczkach mowi" mamusiu nie ma juz sniegu... jest nie fajnie"
moja misia:***

Kana ja kiedys ogladalam film o nastolatkach w ciazy i tam jedna tez miala caly czas za duzo sliny i tez plula, wiec to chyba normalne,
dzien dobry mamuski
u mnie wszystko dobrze tylko Victorka znowu ma katar i kaszel, kiedy to sie skonczy.....

On już normalnie gada całymi zdaniami. A zna takie słowa, że zapominam, że on jeszcze nie ma dwóch lat. Dziś na przykład powiedział do Olka, że on nie jedzie do babci Ali, bo mama będzie tęskniła (za tydzień G zabiera ich do moich rodziców na tydzień, a ja zostaję sama). Albo zwraca uwagę Olkowi, żeby nie mówił "głupi", bo to brzydko. Normalnie mnie zamurowało, że mam takie mądre dziecko