• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
To męczenie sie to chyba tez normalny"skutek uboczny" ja męcze sie okropnie,wzdęciowe bóle tez mnie męcza zwłaszcza wieczorem,na szczęście mdłości mam bardzo rzadko......Witamy Malamoni....zapraszamy

hej z rana, widzę że wszystkie mamy podobne objawy, mnie tez pobolewa czasem brzuch, to od rosnącej macicy, mozna w związku z tym nawet plamic! mnie od kilku dni mecza gazy, strasznie ciężko mi ulżyć.....
pomału wraca mi apetyt, ale i tak schudłam prawie 2 kg ;) w sumie ciesze sie bo i tak po 1 ciazy mam 16kg nadwagi :)

marzycielka ja tez wstaje o 2 i 5 rano na sikunde:) do wc
edee normalne tez tak miałam w pierwszej ciąży i teraz powtórka

mnie tez czasem boli brzuszek ;(

Czesc mamuski:-), pomoze mi ktoras z Was wstawic ten kolorowy paseczek z dzidziusiami, jakos nie umiem tego zrobic:-( Dzieki za pomoc ;-)

Mam jeszcze jedno pytanko do Was :-) mam kolejna wizyte (juz 2) w 11 tc, czy juz bedzie mozliwosc zobaczenia płci? bobaska? a jesli nie, to kiedy bedzie to widoczne?:blink:

niektórzy lekarze twierdzą, że można zobaczyć płeć już w 12 tygodniu, ale to taka troche zgadywanka, bo może byc przerośnieta łechtaczka i potem synek okazuje się córeczką. Z tego co pamietam to widać juz około 16 tygodnia, ale jak mówił lekarz robiacy mi USG wtedy, 100% to on dać nie może, tylko 99 ;-).

reklama
Dziewczyny ja dzisiaj nie funkconuje normalnie. Jak zwykle ostra panika przed jutrzejszym usg. W pewnym momencie tak sie nakrecilam ze sie trzeslam cala. Musze przed snem wypic melise i jutro rano jeszcze.
jedno jest pewne wygralabym onkurs na najwieksza panikare forum!!!!:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry