reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Zapominajko to jak poczekasz na mnie to będziemy Piły razem:) a co:p haaha

My zaraz uciekamy lulku... Malenstwo tak sie wierci w brzuszku...szok jeszcze niedawno ledwo co
Czułam jakieś ruchy, a teraz impreza na całego...:)

Buziolki juZ tak weekendowo:*
spokojnych nocek mamuski:)

reklama
Zapominajko - ja zawsze jestem chętna :-D

Jak dzieci to robią - Janek miał wczoraj wieczorem 38,7 i siedział normalnie rysował sobie kredkami. No wyglądał jakby miał temperaturę ale myślałam, ze ma tak z 37 z kawałkiem.

Moja siostrzenica ma zapalenie płuc. Wczoraj miała rtg i morfologie bo zastanawiali się czy jej nie zatrzymać w szpitalu. Na szczęście zapalenie jednostronne a morfologia w normie więc mogła wrócić do domu. Młodsza siostrzenica ma zapalenie oskrzeli. :-(

Niech ta zima się już kończy :baffled:

Ja nie wiem co się dzieje.

Iggy wieczorem już miał gorączkę. Dzis też walczymy. To i mały katar :no:
Żadnych innych objawów.

Dzien dobry:-) Ja sie napije dzis za Kaje i maluchy, idziemy wieczorem do znajomych, dzieciaki zostawiamy u tesciowej. Ehhh w koncu sie wyspie, bo ostatnio Filip robi pobudke o 7 rano, a Zuzia chwile po nim. A ja nie wiem co sie ze mna dzieje, ale wieczorem mam problem z zasnieciem i w nocy ze spaniem, a rano zwlec sie nie moge z lozka i caly dzien tak mi sie chce spac, ze ledwo funkcjonuje:eek:
Zdrowka dla wszystkich chorowitkow:tak:

Ja tez juz chce wiosne, chociaz Swieta Wielkanocne to juz bedzie tak blisko. U nas poki co dzieci zdrowe, ale lepiej nic nie mowie, bo to pewnia kwestia czasu, az sie boje dac Filipa w poniedzialek do przedszkola. Zuzia to juz prawie miesiac zdrowa, nie liczac jednodniowego stanu podgoraczkowego i katarku, oj to juz zdecydowanie za dlugo, biorac pod uwage co sie dzieje w tym sezonie.

Myszqo no ja tez nie wiem skad dzieci przy goraczce maja w sobie tyle energii. Filip przy 39,5 biegal po przychodni i krzyczal ciagle "mam swietny pomysl", az babki na mnie dziwnie patrzyly po co ja przylazlam wieczorem do lekarza jak dziecku w ogole na chore nie wyglada.

Hej kobietki,
Zapominajko Bianka też ostatnio miała gorączkę 39 i zero innych objawów:szok: czyżby to był jakiś zmutowany wirus cichociemny:eek:
Ja też planuję dzisiaj podrinkować za małe Kajki;-) spokojnego weekandu kobietki

Witajcie...juz z domu...
O jak fajnie byc w domu!!!

Dziękuję za wszystkie miłe słówka...

Na szczęście udało wczoraj wyjsć...lubelska porodówka i położnictwo najbliższe dwa tygodnie zamknięte....i będą dezynfekować oddział po ospie...
A moje przyjęcie to mega fart...10minut później mogło być ciężko z przyjęciem na oddział...

Jula przyjęła siostrzyczkę z wielkim przejęciem...non stop zagląda do kołyski...głaszcze, całuje ją i bardzo przeżywa jej płacz...

Troszeczkę Was poczytałam....ale szczerze niewiele pamiętam...zdróweczka wszystkim chorowitkom...doczytałam o Kajce...trzymam kciuki za maluszki

Pyciołku czekam na jakieś streszczenie ostatniego tygodnia...bo wiem że byłaś w tym dobra...

dziewczynki ...kochane, dzieki za wszystkie cieple slowa, melduje ze dzieciaczki maja sie pieknie ...dalej nie trzeba respiratora, dostaja mleko przez sade, ale rokowania sa swietne:-)

w pierwszej minucie dostaly 8 w skali apgar, po pieciu i dziesieciu 9...takze gucio, cieszymy sie strasznie..

ale ja po calym dniu latania musze sie chyba przespac, centrum handlowe nawet zaliczylam, bo mi S zapomnial suszarki do wlosow, no to i prostownice dorzucilam:-D a od dzieci pogonili na chwile bo im sady zakladali w sterylnosci..

ide pokomarzyc , cmokaski wielkie

reklama
Madzienko witaj!!!!!
Dobrze, że już was wypuścili. Mam nadzieję, że żadnej ospy ze sobą nie przywiozłyście.
Najważniejsze, że w domu i w komplecie.

A jak ty się po cc czujesz?

Kankiya a długo Biankę trzymało dziwactwo? Robiłaś jakieś badania?

Ostatnia edycja:
Do góry