reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Pyciol zdrówka! Kiedy do lekarza idziesz?

Kaja przysłała sms'a, że usg Fabianka nie wykazało żadnych nowości. Czyli dobrze, no i czekają, aż to co było wcześniej się wchłonie.

witam i ja ,może nie z kawką;-)
zdrówka dla chorowitków

u nas też zimno,ale dzisiejsze sloneczko chociaż na chwilę wprawiło mnie w wiosenny nastrój
Zapominajko dzięki za newsy o Fabianku oby już było tylko lepiej

Dzień dobry Dziewczynki:tak: Filip dzis w domu, w nocy mial goraczke i myslalam, ze znow angina, bo zadnych innych objawow, a u niego zawsze tak zaczyna sie angina. Ale poko co goraczki nie ma, troche kaszle, mam nadzieje, ze niz sie z tego powaznego nie rozwinie.
Kokusiu, Zapominajko ale sie rozpisalyscie:-D

Zapominajko
super, ze z Fabiankiem nic zlego sie juz nie dzieje. Teraz juz musi byc tylko dobrze:tak:

Hej
Temperatura na minusie, ale nawet mało odczuwalna :tak:

Zakupy juz zrobiłam, ogarnęłam kuchnię. Teraz piję kawkę i jem jogurcik z ciasteczkami. Zapraszam.

Dziewczyny kupiłyście juz buty wiosenne dla dzieci ?

Agaciu ja jeszcze nie kupowałam, muszę zrobić przegląd butów z tamtego sezonu. Na razie tylko kupiłyśmy Martynie kalosze bo stare się popsuły no i za kurtkami im się powoli rozglądam.

Asiulka Natka też dziś w domu tyle tylko że na antybiotyku. Wczoraj byłyśmy u pani doktor bo w nocy miała gorączkę i brzydkie gardło. Po południu dostała takiej gorączki że aż mnie przestraszyła i dwie godziny po syropie nawet nie drgnęła:no: A ja oczywiście mądra głowa wcześniej antybiotyku nie wykupiłam bo myślałam że nie będzie potrzebny i jak zwykle jak coś się dzieje to sama w domu. Na szczęście brat mnie wspomógł i wykupił lek. Dziś już jest o niebo lepiej, nawet obiad mi pomaga robić:-)

Zapominajko jak sunia się czuje?

Ostatnia edycja:
Witajcie u nas od wczoraj sypie, miecie i wieje...śniegu mamy już po łydki, nie wspominając o ulicach bo wyglądają jak chodniki, trawniki...niczym nie różnią się:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Agacia my już kupilismy buciki na wiosnę...

Asiulkaa, Kokusia zdróweczka dla dzieciaczków...

Zapominajka jak Iggy???

reklama
Ja też już mam buciki im kurtki na wiosnę ;) nawet koszulki na krótki rękaw im krótkie gacie już kupiłam ;)
Madziu słyszałam ze tam u was prawdziwa zima. U mnie śnieg leży aleszczęście nie spore nowy :/

Do góry