reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Ja zasiadam z Inką.
Myszqo bedę śledziła efekty, zapowiada sie niezła demolka. Jak do 18-stki Jaśka to macie sporo czasu haha
Dzięki za rady :-), dostałam od Pani z przedszkola jadłospis i książkę na której się opiera więc będę mogła sobie dokładnie wszystko wyliczyć.
Dzidzia buszuje aż brzuch boli.
Kana ze snami zawsze tak jest, nie wiadomo skąd się pojawiają.

Witajcie, u nas słonecznie my właśnie wróciłyśmy z porannej podróży do przedszkola....
pora coś zjeść i ruszamy spacerować:tak::tak::tak:

z kawką zaraz i ja dołączę...ale Kajka to już pewnie ze 3 wypiłaby do tego czasu:-D

Kanus sen bomba

Cześć;

Kana słonko może to jakiś wyśniony książę ;-)

Myszko ja bym strasznie chciała w dzicz ruszyć i boso po trawie biegać. Nawet kosztem bycia szoferem własnych dzieci... Ale na razie jakoś nawet działki nie umiem wybrać :-(. A jeszcze A wczoraj mi zakomunikował, że od przyszłego roku nowy podatek od gruntów wprowadzają. I jakoś skrzydła mi to podcięło, bo ja nie mam ochoty dotować państwa w każdym jednym skrawku życia.
Chyba dziś cała na NIE wstałam bo jeszcze sobie tym sama humor popsułam.

Kaja &&&

Czesc Babeczki. Ja znow bede monotematyczna, bo przeciez u nas ciagle musi byc cos:angry: Dzieciole juz zdrowe, ale przeciez nie moze byc za dobrze, wiec Filip od wczoraj ma ospe:wściekła/y: Teraz tylko czekam na wysyp u Zuzi. Jutro chcialam malego puscic do przedszkola, a teraz posiedzimy w domu nie wiadomo ile jeszcze. No zesz kurna zedby brzydko nie powiedziec szlag mnie chyba zaraz trafi. Swieta przesiedzimy sami w domu, bo i u mojej i u rodzinki mezowego dzieciaki, a przeciez nie bedziemy ich narazac na mozliwosc zarazenia.

Kanus a moze TY jakies braki masz:-D Chyba musisz z mezowym odbyc powazna rozmowe i nie tylko rozmowe:-D

Z mieszkaniem na wiosce jest jak ze wszystkim. Ma swoje plusy i minusy:tak:

Ehhh Zapominajko, zebys wiedziala ze zalamka:-( Wiem, ze ospe kazde dziecko musi przejsc, ale czemu akurat teraz i jeszcze tuz przed swietami. I pewnie Zuzia zamiast teraz razem z Filipem przejsc to cholerstwo bedzie miala za 2 tyg jak on juz bedzie zdrowy. Jestem pewna, ze tak bedzie, a wolalabym od razu za jednym zamachem. No nic, pozostaje mi tylko zacisnac zeby i jakos przetrwac to wszystko.

Żanplo a Maja jak przeszla ospe?

Witam i ja:)

Dzisiaj z herbatka indyjska i bułeczkami z twarozkiem i pasta z tunczyka:) mniami:P hahhah

Aj no braki to i pewnie mam jakies tam....bo tylko w snach tak jakos nadrabiam,....w realu jakos kiepsko ostatnio znalesc ochotke:p hahha

Asiulka kochana wspolczuje i zycze wytrwalosci.....:****

Ja jakos tez ogolnie nie mam cisnienia na domek...ale jak juz to wlasnie taki za miastem , pod laskiem z trawa i polem, z dwiema kozami i kurakmi...nie zapomninajac o psie i kocie.....i Mariczka buszujaca z nimi .....oj tak tak bym to widziala:)

kochane u nas piekne sloneczko i ogolnie w miare cieplo;) wiec spacerek muowany jak tylko sie troszke ogarniemy:)

buziaczki i milego dnia kochane:*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry