reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dzień dobry u nas cieplutko i słonecznie...Lenka dosypia poranna pobudkę bo musiałyśmy Juleczkę zawieźć raniutko do przedszkola, pojechała na wycieczkę do drukarni

miłego dnia wszystkim życze

Myszqa a może zaproponuj im jakiś mały tatuażyk...szybciej pozwolą na szyld....:-p

Zanplo buziak dla Weronisi za 3 tygodnie skończone!!!jak dzisiaj córeczka już grzeczna???

Zapominajka a Twoja rozrabia troche czy tylko je i śpi....

moja odkryła umiejętność robienia baniek ze śliny i ma mega radochę przy tym

reklama
Dzien dobry. U nas pogoda tragiczna. Leje juz 3-ci dzien, a na termometrze jakies 10 stopni:( Ojj dawno tak fatalnej wiosny u nas nie bylo. Chyba trzeba bedzie jakies wakacje w tym roku zaplanowac i to na pewno nie w Polsce, bo nawet nie zdarzymy sie wygrzac, a juz zima przyjdzie. I jeszcze katar mnie dopadl chyba przez ta pogode:/ Madzienko jak tu nie pisac o pogodzie jak doslownie szlag mnie trafia jak widze co sie dzieje za oknem. Ja sie chyba do Was na wschod wyprowadze, bo Ty ciagle piszesz, ze u Was cieplo i slonecznie.

Madzienko dziękuję, ale ten czas leci. Jest troszkę lepiej, a najlepiej na spacerkach bo wtedy śpi :) Asiulka i do Ciebie dotrze w końcu słońce. U Majki w przedszkolu przełożyli wycieczke do stadniny koni na inny termin właśnie przez te deszcze. Ugotowałam na szybko zupke i zajadam, smacznego.

witajcie u mnie dzisiaj znowu pada......

wczoraj jak pojechałam po Jule to była u nas taka zlewa że nic nie było widać...a wycieraczki nie dały rady zbierać deszczu:crazy:

my dzisiaj mamy a raczej mieliśmy szczepienie ale chyba go sobie podarujemy...bo coś u nas krąży...
sorry2.gif

Lence w nosku furkocze ale katarek nic nie wyciąga, Jula doszła do siebie-po oczku śladu nie widać, a mnie coś gardło w nocy bolało...płukanka z wody utlenionej i orofar jakoś uśmierzyło ból zobaczymy na jak długo....:baffled:

reklama
Anoli - nie chcę Cię martwić, ale to trzeba będzie poprasować :-p

umiesz pocieszyć:laugh2:.
Na szczęście ja z tych co nie prasują...odłożyłam kilka rzeczy do prasowania, ale cos czuje, ze poleżą do końca sesji:-pA chciałabym już, zeby było po:sorry:.

U nas od rana było piękne słonko,a teraz juz pochmurnie, ale chyba deszczu nie bedzie:sorry:.

Miłego dnia kobitki:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry