reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hej

Juz nie wiem co miałam pisac....wiadomośc Pyciolka przebiła wszystko:-):-p:-).

Zapominajko moi tesciowie mają domek letniskowy i planuje pojechac z przyjaciola i z naszymi dziećmi na dwa tyg właśnie nad jeziorko. Pojedziemy same bez tatusiów więc czeka nas niezła szkoła przetrwania:tak::baffled:

reklama
Czesc Babeczki. No musze przyznac, ze po moich calotygodniowych narzekaniach w piatek w koncu sie wypogodzilo i caly weekend byl naprawde ladny:tak: Cala noc lalo i grzmialo i dzis niestety jest juz paskudnie, takze zbyt dlugo ladna pogoda sie nie nacieszylismy:sorry2: Wczoraj bylismy we Wrocku u znajomych, na obiadku, na lodach i pospacerowac po rynku. Jak wracalismy to mega ulewa i burza byla, ale dzionek moge zaliczyc do udanych:tak:

Zapominajko
my tez planujemy w drugiej polowie sierpnia, prawdopodobnie Chorwacja. W kazdym badz razie na pewno nie Polska.

hej ...

u nas paskudnie, pochmurnie strasznie :-( rano lało, całą noc burza i ulewa...skąd to się tyleeee deszczu bierze..

Madziu Ty zawsze masz piękną pogodę, nie wiem jak to jest, podziel się słoneczkiem :-)
Myszko jak po wczorajszej ulewie w Stolicy ??????
Zaraz mykam po Alexa...

Miłego popołudnia :)

Hej!

Właściwie mnie nie było cały weekend w domu. Byłam w Wołominie i na naszej działce.
Ale wracałam koło 20 do domu to przynajmniej po mojej stronie Wawy było normalnie, jak po deszczu. Żadnych większych kałuży nawet nie było. W zeszłym roku po takich ulewach mieliśmy pozalewane windy a teraz wszystko ok.

Byłam dziś z Jaśkiem na pobraniu krwi. Bardzo dzielne to moje dziecię jest :tak:

Pogoda straszna u nas. Zimno, mokro bylejako. Może jutro będzie lepiej :-D

Kochane witamy sie i my nadal w dwupacku:) a jak:)

Ugadalam sie z Majka, ze jak juz to 23 na Dzien OJca, albo jeszcze lepiej 21 bo to piątek to na weekend miś bedzie w domku:)

ma tak na poważnie to wszystko ok u nas... Biją mnie na boki jak kaczke ogromna, lub nie wiem co jeszcze... Pachwiny ciągną niemiłosiernie, ale cóż takie losy ciężarówek:)

A jak tam maja sie nasze najmłodsze pociechy?

u nas tez dzisiaj deszczowo, ale znosnie, przynajmniej nie ma takich upałów :)
buziolki kochane:*

Witajcie wiecie co u mnie za oknem.....szaruga, zimno i pada...kto zabrał słońce?:baffled:
Kiedy ono nam porzednie pogrzeje:wściekła/y:

Myszqa brawo dla dzielnego Jaska...

Kanus trzymm kciki, teraz na Was kolej!!!

Czas leci 4 miesiace temu Lenka była juz z nami!!!!

reklama
Dzien dobry Dziewczynki. Witam sie z kawka, bo pogoda u nas jak zwykle i spac mi sie chce potwornie. Ale podobno prognozy na najblizsze dni sa obiecujace, wiec oby im sie to sprawdzilo.

Zapominajko
no wlasnie jak mam jechac nad Polskie morze i przez caly pobyt ma padac to dziekuje bardzo. Tym bardziej, ze nasze morze wcale tanie nie jest, a od nas to kawal drogi. Ja w ogole chyba malo patriotyczna jestem, raz bylam w Zakopanem, raz nad Baltykiem i to wiele lat temu:sorry:

Myszqo super, ze Jas taki odwazny przy pobieraniu krwi:tak: Filip ostatnio cyrkowal, tzn bylo ok dopoki pani mu sie w zylke nie wbila, a pozniej to juz histeria.

Kana no niestety koncowka ciazy bywa troche uciazliwa, ale tak niewiele juz Ci zostalo. A dzidzia sama zadecyduje kiedy wyjsc, szkoda ze nie da sie tego samemu zaplanowac w przypadku sn;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry