reklama

Grudniowe mamusie 2008

Madzienko ja Cie prosze Ty nie narzekaj na pogode:no: U nas jest tak juz od ponad tygodnia z przerwa na weekend, a Ty ciagle piszesz, ze u Was slonko i ciepklutko, wiec musi byc sprawiedliwie i do Was ta szaruga tez w koncu musiala dotrzec;-)
Lenka konczy dzis 4 miesiace? Kiedy to zlecialo:szok:

reklama
Dzień dobry dziewczynki:happy: u nas tradycyjnie znowu pada:crazy: :crazy: Przed chwilą kurier przywiózł mi buciki ale chyba w tym roku to jedynie kalosza a nie sandały:angry:

Zapominajko co do wakacji to my mieliśmy w planach takie bardziej na aktywnie. Chcieliśmy pokazać dziewczynom trochę Polski ale wczoraj wszystkie nasze plany na najbliższą przyszłość wzięły w łeb :-(:-( Dziadek miał rozległy udar:-( na chwilę obecną nie mówi (i prawdopodobnie tak już zostanie) i ma sparaliżowaną prawą połowę.

Madzienko buziak dla Lenki:-) ale ten czas szybko leci

My siedzimy w domu. Janosik wyniki badań ma dobre. Od wczoraj spadła mu temperatura ale wciąż trzyma ok 37 stopni. I niestety zaczął dziś kasłać :baffled: Dostaje już fisia w domu i chodzi płacze bo jutro z przedszkola idą do Zamku Królewskiego a on nie :-( Co za dziwne dziecko - do przedszkola chce :-D

Strasznie szybko dzieciaki Wam rosną :-D Zanplo a jak u Ciebie?

Kokusia współczuje, mam nadzieję że jakoś się wszystko unormuje.

Idę spać dziewuszki.

Renia - kciukasy nadal zaciskamy

Kana - spakowana już? A z kim Mari zostanie jak pójdziesz do szpitala? I jak długo Cię będą trzymać?

czesc :)

Zapominajko daj znać jak dzieciaki się spiszą na występach :)

Myśmy wczoraj byli na pokazie tańców w przedszkolu, się uśmiałam :)

na 25.06 mam umówioną wizytę do Katowic do kardiologa na echo serduszka i połówkowe Usg. Nie mogę się doczekać,ale boję się strasznie...

Pogoda boska, słoneczko od rana ...a u Was ?

Dzien dobry:tak: U nas tez sloneczko od rana. Zaraz zmykam z mala na spacerek, tylko wyprasuje zalegle pranie, bo jak mi sie pozniej nazbiera to nie moge sie za nie zabrac:sorry:

Zapominajko udanych wystepow i zeby Ptysia byla grzeczna:tak:

Pyciolku po tym wszystkim co przeszliscie teraz musi byc juz tylko dobrze:tak: Choc rozumiem twoje nerwy. Jak juz ochloniesz troszke w zwiazku z ostatnimi przezyciami to moze pomyslilmy w koncu o tym naszym spotkaniu, co?

Myszqo i Zapominajko zdrowka dla Waszych chlopczakow:tak: Fifi tez troche zaziebiony, rano kaszle potwornie, pozniej juz tylko troszke. Na razie sie inhalujemy i mam nadzieje, ze ten kaszel przejdzie.

reklama
Witajcie u nas też słonecznie i mam nadzieję że zostanie tak do listopada:-D:-D:-D:-D

Asiulka człowiek do dobrego szybko sie przyzwyczaja...a że ja słońco-lubna to co poradzić:-p
Zdrówka dla Fifiego

Zapominajka super że występ udany...i. zdróweczka...

Pyciolku juz trzymamy kciuki, musi być dobrze...

Kokusia wytrwalości....

Myszqa i dla Janka zdrowka....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry