Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Madzienko ja Cie prosze Ty nie narzekaj na pogode U nas jest tak juz od ponad tygodnia z przerwa na weekend, a Ty ciagle piszesz, ze u Was slonko i ciepklutko, wiec musi byc sprawiedliwie i do Was ta szaruga tez w koncu musiala dotrzec;-)
Lenka konczy dzis 4 miesiace? Kiedy to zlecialo
Dzień dobry dziewczynki u nas tradycyjnie znowu pada Przed chwilą kurier przywiózł mi buciki ale chyba w tym roku to jedynie kalosza a nie sandały
Zapominajko co do wakacji to my mieliśmy w planach takie bardziej na aktywnie. Chcieliśmy pokazać dziewczynom trochę Polski ale wczoraj wszystkie nasze plany na najbliższą przyszłość wzięły w łeb :--( Dziadek miał rozległy udar:-( na chwilę obecną nie mówi (i prawdopodobnie tak już zostanie) i ma sparaliżowaną prawą połowę.
Madzienko buziak dla Lenki:-) ale ten czas szybko leci
My siedzimy w domu. Janosik wyniki badań ma dobre. Od wczoraj spadła mu temperatura ale wciąż trzyma ok 37 stopni. I niestety zaczął dziś kasłać Dostaje już fisia w domu i chodzi płacze bo jutro z przedszkola idą do Zamku Królewskiego a on nie :-( Co za dziwne dziecko - do przedszkola chce
Strasznie szybko dzieciaki Wam rosną Zanplo a jak u Ciebie?
Kokusia współczuje, mam nadzieję że jakoś się wszystko unormuje.
Idę spać dziewuszki.
Renia - kciukasy nadal zaciskamy
Kana - spakowana już? A z kim Mari zostanie jak pójdziesz do szpitala? I jak długo Cię będą trzymać?
Dzien dobry U nas tez sloneczko od rana. Zaraz zmykam z mala na spacerek, tylko wyprasuje zalegle pranie, bo jak mi sie pozniej nazbiera to nie moge sie za nie zabrac
Zapominajko udanych wystepow i zeby Ptysia byla grzeczna
Pyciolku po tym wszystkim co przeszliscie teraz musi byc juz tylko dobrze Choc rozumiem twoje nerwy. Jak juz ochloniesz troszke w zwiazku z ostatnimi przezyciami to moze pomyslilmy w koncu o tym naszym spotkaniu, co?
Myszqo i Zapominajko zdrowka dla Waszych chlopczakow Fifi tez troche zaziebiony, rano kaszle potwornie, pozniej juz tylko troszke. Na razie sie inhalujemy i mam nadzieje, ze ten kaszel przejdzie.