reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie my już prawie naszykowani....teraz trzeba wszystko popakować...

Zanplo do Turcji....

Agacia to całkiem fajna pora....naszykuj mu jakieś książeczki...my bierzemy i kolorowanki i tablet z bajkami i grami....

Zapominajka jak Iggy i jak mamusia:-p trzyma się bez synka???

reklama
Dzien dobry. Ale u nas zimno się zrobiło. Właściwie to od kiedy wróciliśmy nie było ani jednego cieplejszego dnia. A wieczory i poranki to już w ogóle zimnica. Idzie jesień jak nic:-( W zeszłym roku końcem sierpnia były jeszcze upały i we wrześniu były jeszcze bardzo cieple dni. A w tym roku to już podobno koniec lata.
Byliśmy w niedziele w Krakowie. Mężowy musiał z pracy jakieś zdjęcia tam porobić, więc skorzystaliśmy z okazji i zrobiliśmy sobie rodzinny wypad, tym bardziej ze w Krakowie jakoś nigdy nie miałam okazji jeszcze być.
Jadę jutro z Filipem do przychodni, panie z przedszkola go wysłały. Ciekawe co mi mądre panie psycholożki powiedzą.

Zapominajko a na jak długo Iguś pojechał? Korzystaj i odpoczywaj ile się da. Choć tęsknotę rozumiem:tak: A jak u Ptysi ze spaniem i jedzeniem? Unormowało się już wszystko?

Agaciu a czemu tak się stresujesz tym lotem? Gdzie lecicie do tych Wloch? Pytam już któryś raz, ale coś nie mogę uzyskać odpowiedzi:sorry2:

Agacia jutro!!!
Nie denerwuj się weź mu na start i lądowanie lizaka albo jakieś cukierki do ssania, żeby uszek mu nie zatykało

Asiulka podsyłam słoneczko u nas cieplutko i jeszcze dosyć letnio....

sloneczka.jpg

Załączniki

• sloneczka.jpg
    sloneczka.jpg
    5,5 KB · Wyświetleń: 82
Agaciu a Wy nie lecicie nad morze? Do poradni idziemy, ponieważ Filip nadal mówi trochę niewyraźnie i z racji tego, że wychowawczyni stwierdziła, że jest nieśmiały, nad wyraz spokojny i czasem rano płacze przy rozstaniu ze mną. W domu natomiast jest zupełnym przeciwieństwem tego co mówi pani w przedszkolu:sorry2:

Madzienko a wczoraj w prognozie pogody mówili, że u Was chłodniej niż u nas.

hej wrócilismy z wakacji jeszcze do czwartku mam urlopik a potem znów kołowrotek.
Muszę zrobić dziecku zakupy do przedszkola gdyż pustki w szafie powyrastał z bluzek na długi rękaw i długich spodni. Słuchajcie czy w tym roku jest jakies sczepienie????

cześć dziewczyny

Juz jestem nerwowa tym wylotem.
Madzienko wylatujemy o 17:40

Zapominajko Igorek zadowolony na wakacjach ?

Agacia nie denerwuj się. Sam lot samolotem będzie dla Matiego przygodą!

A Iggy dobrze. Jutro już po niego jedziemy. Zdążyłam si za nim niesamowicie stęsknić. Nie wiedziałam, że tak cicho będzie.

Ptysia super. Chyba zacznę jej dietę rozszerzać.

Asiulka u mnie teź chłodno już. Smutno mi, że lato się kończy...

No i Igorkowi buty muszę kupić, bo też powyrastał.

Dziewczyny miłych wakacji wam życzę.

A Pyciol gdzie się chowa?

reklama
Asiulka byliśmy nad polskim morzem, trochę się martwiłam gdyż prognozy były mało optymistyczne a okazało się ze cały czas była piekna słoneczna pogoda, jeden dzień tylko bez plażowania ze względu na deszcz i chłód , więc sukces jak na nasz bałtyk.
Zapominajko a buciki do przedszkola czy na dwór? ja dziś kupiłam dziecku sandały takie bardziej zabudowane do biegania po przedszkolu z przeceny , w takich całych krytych strasznie nóżki mu się pocą więc zobaczymy jak to będzie teraz. Najwyżej kupie jeszcze inne jak te się nie sprawdzą..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry