reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam niedzielnie jeszcze w dwupaku;-):-D

Tez tak myslalam zeby w 36 sie juz spakowac, ale musze jeszcze dokupic jedna koszule i przymierzyc moje jednorazowe majtki bo kupilam je dosc dawno i nie wiem czy nie wyroslam;-):-D:szok:
A maz juz mi naszykowal torbe, zebym sama sie po nia nie skrobala:-)

reklama
dzień dobry mamuśki :-)
ja dziś czuję się już znacznie lepiej:tak: przestraszyłam sie troszkę wczoraj tymi skurczami bo to w sumie pierwszy raz mi sie zdarzyło... na szczęście dziś jest ok (jak na razie) :tak:
miłego dnia życzę :-)

Dzien dobry

Ja w dwupaku :tak:

Zaczał mi sie 34 tydzien- kurcze to juz końcówa!!!
Marzycielka czy ty juz ciuszki masz poprane?torbe spakowana? Bo ty jakis 36 tydzien bedziesz juz nie? Ja zamierzam wlasnie w 36 tyg. sie pakowac itd.

Ja jeszcze w poroszku ale w najbliższych 2 tygodniach mam zamiar wszystko skompletować. :tak:

hej !!!!

ja tylko wpadłam napisac ze moja dzidzia sie śpieszy na ten świat i od środy leze w szpitalu teraz gin na wekend mnie puścił zobaczyć w którą strone pojdzie to wszystko, zresztą psychicznie nie wyrabiałam bo tak mi było tęskno za Liwicią !!!
jutro tam wracam i zaraz na zapis nst i zobaczą jak skurcze i co i jak i zapadnie decyzja !!!
strasznie sie boje bo maluszek malutki bo nie ma jeszcze 2kg i bardzo źle jak teraz wyjdzie :-(
ściskam Was wszystkie i trzymajcie kciuki !!! i mam nadzieje ze tylko moja taka niecierpliwa !!!!

hej !!!!

ja tylko wpadłam napisac ze moja dzidzia sie śpieszy na ten świat i od środy leze w szpitalu teraz gin na wekend mnie puścił zobaczyć w którą strone pojdzie to wszystko, zresztą psychicznie nie wyrabiałam bo tak mi było tęskno za Liwicią !!!
jutro tam wracam i zaraz na zapis nst i zobaczą jak skurcze i co i jak i zapadnie decyzja !!!
strasznie sie boje bo maluszek malutki bo nie ma jeszcze 2kg i bardzo źle jak teraz wyjdzie :-(
ściskam Was wszystkie i trzymajcie kciuki !!! i mam nadzieje ze tylko moja taka niecierpliwa !!!!

Ojejku nie dobrze!!!
Mam nadzieję jednak , że Mała jeszcze conajmniej z miesiąc się wstrzyma.

hej !!!!

Jejku Justyna trzymaj sie, napewno lekarze nie pozwola jeszcze dzidzi wyjsc. Wszystko bedzie dobrze, odpoczywaj i nic sie nie martw:tak:

reklama
hej !!!!

O matko, natepna... ja niewiem czy tym dzieciom naszym sie nie pokrecily miesiace...
Justyna trzymaj sie dzielnie, bedzie dobrze. A jak to sie zaczelo? Skórcze dostalas?

Do góry