Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Marzycielka w życiu bym w ciebie nie zwątpiła, jestem pewna że zdążysz![]()
Marzycielka - dasz radę!! Nie ma innej opcji, hehehe.

witam:-)
u mnie humorek taki sredni bo moj wujek o ktorym wam kiedys pisalam zmarl przedwczoraj:-( teraz troche pomagam z mama babci pozalatwiac wszystko i troche biegania jest no ale wszystko w granicach moich mozliwosci;-) i znowu mi sie zwali cala rodzina z trojmiasta a troche ich jesta potem przyjada na świeto zmarlych i beda siedziec caly tydzien
juz mi sie wszystkiego odechciewa
ale sie rozpisalam dobra juz was niezanudzam;-) milego dnia buziaczki ;-)
Marzycielka zgapiłam z Twojego suwaczka stronke :-)

A ja juz wróciłam z banku z kaską:-)
Kupiłam też kilka fajnych ciuszków dla Małej wieczorkiem może jeszcze coś dopkupię no i na pewno w niedzielę bo wtedy moi rodzice przyjeżdżają aby kupić coś wnuczce:-)
A u mnie też nie ciekawie bo mój dziadek, tata mojej mamy bardzo źle się czuje ma kłopoty neurologiczne i czekamy dzisiaj czy go położą na szpital i zrobią tomografię. Wszyscy obawiają się guza...
W ostatnim czasie z dziadkiem jest coraz gorzej umysłowo i boli go bardzo głowa a tu kurde Święta się zbliżają i prawnusia ma się urodzić...

Marzycielka to chwal się z zakupów!!!!
A z dziadkiem trzeba byc dobrej myśli;-)
Marzycielka - to ja czekam na foty łupów i trzymam mocno kciuki za dziadka!

.
To ja chyba będę w najlepszej sytuacji. Mój Adaś obiecał, ze po porodzie przez miesiąc będzie z nami.
Osobiście nie wyobrażam sobie, żeby moja lub jego mama miały z nami.
Najpierw sama chcę się nacieszyć;-)

marzycielka tym razem nie sama bo mialo byc zupelnie co innego robione ale jak farbuje cala glowe (a nie pasemka itd) to farbuje sama...