reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam grudnioweczki

Justynka cieszę się że już jest wszystko dobrze:tak:.
Dagulla bardzo ci współczuje.

Ja mam dzisiaj wizyte u lekarza - zobaczymy co u mojej córci słychać:-).
Miłego dnia dziewczyny;-)

reklama
Marzycielka w życiu bym w ciebie nie zwątpiła, jestem pewna że zdążysz:-p

Marzycielka - dasz radę!! Nie ma innej opcji, hehehe.

:-D:-D:-D

witam:-)

u mnie humorek taki sredni bo moj wujek o ktorym wam kiedys pisalam zmarl przedwczoraj:-( teraz troche pomagam z mama babci pozalatwiac wszystko i troche biegania jest no ale wszystko w granicach moich mozliwosci;-) i znowu mi sie zwali cala rodzina z trojmiasta a troche ich jest:zawstydzona/y: a potem przyjada na świeto zmarlych i beda siedziec caly tydzien:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: juz mi sie wszystkiego odechciewa :wściekła/y: ale sie rozpisalam dobra juz was niezanudzam;-) milego dnia buziaczki ;-)

Przykro mi z powodu Wuja:-(

Marzycielka zgapiłam z Twojego suwaczka stronke :-)

Spoko:-)
Ale fajna ta stronka nie?:tak:

A ja juz wróciłam z banku z kaską:-)
Kupiłam też kilka fajnych ciuszków dla Małej wieczorkiem może jeszcze coś dopkupię no i na pewno w niedzielę bo wtedy moi rodzice przyjeżdżają aby kupić coś wnuczce:-)

A u mnie też nie ciekawie bo mój dziadek, tata mojej mamy bardzo źle się czuje ma kłopoty neurologiczne i czekamy dzisiaj czy go położą na szpital i zrobią tomografię. Wszyscy obawiają się guza...
W ostatnim czasie z dziadkiem jest coraz gorzej umysłowo i boli go bardzo głowa a tu kurde Święta się zbliżają i prawnusia ma się urodzić...

:-D:-D:-D
A ja juz wróciłam z banku z kaską:-)
Kupiłam też kilka fajnych ciuszków dla Małej wieczorkiem może jeszcze coś dopkupię no i na pewno w niedzielę bo wtedy moi rodzice przyjeżdżają aby kupić coś wnuczce:-)

A u mnie też nie ciekawie bo mój dziadek, tata mojej mamy bardzo źle się czuje ma kłopoty neurologiczne i czekamy dzisiaj czy go położą na szpital i zrobią tomografię. Wszyscy obawiają się guza...
W ostatnim czasie z dziadkiem jest coraz gorzej umysłowo i boli go bardzo głowa a tu kurde Święta się zbliżają i prawnusia ma się urodzić...

Marzycielka to chwal się z zakupów!!!!:tak:
A z dziadkiem trzeba byc dobrej myśli;-)

anoli - super, że masz takiego kochanego mężusia, te 4 tygodnie wolnego napewno wystarczą na przyzwyczajenie się do nowości, zwłaszcza, że jest taki pomocny!! A mój też nie chciał Michaliny za żadne skarby świata, ale mu powiedziałąm, że w Anglii to nie będzie żadna Michalina tylko Michelle, no i puściłam mu piosenkę Beatlesów "Michelle, my belle..." no i już był utopiony. A jak przyjechaliśmy do Anglii, to wszyscy się zachwycali imieniem Michalina właśnie, bo Michelle zawsze komentowali, a takie zwyczajne, a Michalina takie świerze i dostojne. Co prawda zawsze za pierwszym razem wymawiają Mikalina, ale szybko się ucza hahaha.

Kana - wiem co masz na myśli... odpocznij sobie teraz, bo nie ma co kusić losu...

renia - czekam na szczegółowe sprawozdanie z wizyty, hehehe!!

Marzycielka - to ja czekam na foty łupów i trzymam mocno kciuki za dziadka!

Marzycielka to chwal się z zakupów!!!!:tak:
A z dziadkiem trzeba byc dobrej myśli;-)

Marzycielka - to ja czekam na foty łupów i trzymam mocno kciuki za dziadka!

Dziewczynki wstawię fotki wieczorkiem bo koło 19 jadę jeszcze na zakupy więc też te nowe rzeczy wstawię:-)

A mój M weźmie tylko 2 dni , które mu przysługują przy porodzie:-)
Zajmie się Dogami jak będę w szpitalu a jak już będę w domu to moja mama zostanie przez tydzień a potem teściowa i będą wychodziły z psami i gotowały obiadki a ja będę się Oliwką zajmowała:-)

Cyprysiowa sama farbowałaś włosy??

Ja coś znowu zaczynam kombinować bo mi się chyba jednak ciemne włosy podobają na mojej główce:-D:tak:
Może coś wykombinuję..

To ja chyba będę w najlepszej sytuacji. Mój Adaś obiecał, ze po porodzie przez miesiąc będzie z nami:-D.
Osobiście nie wyobrażam sobie, żeby moja lub jego mama miały z nami.
Najpierw sama chcę się nacieszyć;-)

marzycielka tym razem nie sama bo mialo byc zupelnie co innego robione ale jak farbuje cala glowe (a nie pasemka itd) to farbuje sama...

Ja czekam na listonosza i ide na zakupy, kupuje reszte wyprawki. A listonosza ani widu ani slychu :wściekła/y:

Mój wezmie tydzien lub 2 wolnego po porodzie zebym przywykla do dwójki szkrabów naraz

To ja chyba będę w najlepszej sytuacji. Mój Adaś obiecał, ze po porodzie przez miesiąc będzie z nami:-D.
Osobiście nie wyobrażam sobie, żeby moja lub jego mama miały z nami.
Najpierw sama chcę się nacieszyć;-)

Tez bym tak chciała ale jak mąż pójdzie do pracy a teraz nie może wziąć wolnego to dziecka samego w łóżeczku nie zostawię aby zjechać z psami nawet na chwilkę na siku pod klatkę.
Takiego maluszka nie można zostawić samego dlatego cieszę się , że babcie chętnie pomogą:tak:

marzycielka tym razem nie sama bo mialo byc zupelnie co innego robione ale jak farbuje cala glowe (a nie pasemka itd) to farbuje sama...

Pasemka też u fryzjera robię a jak całość to sama;-)
Daj więcej zdjęć nowego kolorku oki ??

reklama
Do góry