reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Oceancity ogromne gratulacje dla Ciebie:tak: Niech synuś rośnie zdrowo i czekamy na zdjęcia i relacje:tak:

Dagulla bardzo mi się podoba to,co sobie poukładałaś:-p Ja jestem za i mogę zaraz jechać rodzić:tak:

A mnie dziś w nocy strasznie bolał brzuch...Cały mnie kuł z prawej strony.Czasami przestawał na trochę,a później znowu:zawstydzona/y: A teraz już nie boli.Ale czekam aż zacznie boleć od skurczy:-D

reklama
witajcie :-)
wpadłam na chwilkę sprawdzić czy wiadomo juz coś o Marzycielce, ale widze że jeszcze nie, czekamy dalej :tak:
uciekam pozałatwiać parę spraw
do zobaczenia popołudniu :tak:

i ja sie witam rankowo !!!!

Ja byłam dzisiaj na wizycie i jeśli nie urodze do przyszłego wtorku to znowu będą sprawdzać moją malutką bo w czwartek ważyła 3650;-).

no to bedziesz miała co nosić !!! :-D fajnie ze klusia tak rośnie !!!

No, ale moje dziecię jest bezlitosne, godz. 6.00 "Mamusiu, ale naprawdę już jest rano, musisz wstawać..." ;-)

o matko faktycznie bezlitosny :-D !!! na szczęście Liwia wdała sie w mamusie i spi do ok 8 !!! :-)

chwytam sie roboty !!!!!

Witajcie kochane,
jeden raz sie szybciej człowiek położy a tu od razu takie niespodzianki:-D

Oceancity z całego serca gratuluję. Uściskaj ode mnie Juliusa i koniecznie pokaż na fotkę:-D.

Agacia daj koniecznie znać jak po wizycie.

Misiówka ja myślę, że położna może mieć rację

Yoka współczuję, zupełnie nie wiem co ci może pomóc. Mam nadzieję, że to już niedługo...

Agawar widzę, że nie wylądowałaś na porodówce.

Ja miałam znowu bardzo ciężką noc. Skurcze mnie łapią praktycznie wszędzie.
Jeden mnie nie póścił i nie mogę nogi wyprostować...:-(

Teraz siedzę i piję sok pomidorowy:baffled:

Czekam na wieści, co u Marzycielki i Oliwki;-)

Witajcie Dziewczyny

Ja też sprawdzam na bierząco czy są wieści od Marzycielki, ale widzę, ze na razie cisza:no:

Ania, trzymam kciuki, zeby u Ciebie też się ruszyło.

Pytia, bidulko nie pospałaś sobie:no:, moi jak byli mali to tez tak rano wstawali, teraz śpią już dłuzej, a nawet jak sie wstaną wcześniej, to chodzą na paluszkach, zeby mamy nie obudzic, jeszcze trochę i też się doczekasz na takie luksusy.

Witajcie kochane,
jeden raz sie szybciej człowiek położy a tu od razu takie niespodzianki:-D

Oceancity z całego serca gratuluję. Uściskaj ode mnie
Agawar widzę, że nie wylądowałaś na porodówce.

Za bardzo sie nakrecam, juz koniec bedzie co ma byc, cierpliwie czekam.

Dziewczyny czy warto wykupic sobie miejsce w 1 osobowej sali w szpitalu?

Agawar my zastanawialiśmy się czy nie wykupić sobie tej sali,ale właściwie po co?Ja tam wymagająca nie jestem;-) Myślę,że jak będę rodzić to nie będę się zastanawiać nad tym czy obok mnie ktoś leży czy nie,zresztą i tak nie będę nikogo widzieć.A te pieniądze wolę wydać na dziecko:tak: Wiadomo,że to komfort psychiczny,ale mi akurat nie jest aż tak potrzebny.

Witajcie z rana brzuchatki;-) wczoraj się nawet nie pożegnałam przed snem ale tak jakoś zle się zaczełam czuć:-( cieszyłam się całą ciążę że przeziębienie mnie omija a tu masz:crazy: całą noc spałam z okładem na głowie gdyż tak mie bolała okropnie i te zatoki:angry: dziś taka przytłumiona jestem przez tą główkę:-( zawsze jak brało mnie przeziębiebie to robiłam sobie w mieszkanku aromatoterapie olejkiem herbacianym, ładnie mi oczyszczało górne drogi oddechowe chcialam wczoraj zrobic to samo ale coś mnie tknelo zeby przeczytac ulotke z olejku a tam niewskazane stosować w ciąży:-:)-(wieć zostało mi mleko miód i herbatki z malinkami:-:)-( echhhhhhhhhhh a i zjadlam rano całą cytryne :szok::szok: az Filipek się obudził po takiej dawce witaminki C:-D
Witam z ranka

U mnie świeci słoneczko, ale mamy pierwszy przymrozek, bialutko się zrobiło za oknem i jest 0stopni a ja nie ma w co sie ubrać, kurtka za ciasna a tak rozpięta nie mogę chodzić, masakra

U nas tez taki rano był fajny przymrozek na trawniku:tak: Ja się cieszę, gdyż juz niemoge doczekać sie śniegu:-D wiem nienormalna jestem:-D

Oceanity gratulacje!!!!! jeju teraz to chyba już grudniuweczki ruszyłu hurtem do rozpakowywania:-D

Ola2in1 ja też dostałam od lekarza kiedyś takie próbki kosmetyków i tam była mini płytka Zawitkowskiego, bardzo mi się spodobała i zakupiłam cały komplet ale powiem że spodziewalam się czegoś więcej po tej płycie. Fakt kilka cennych porad i wskazówek jest wiec na pewno zakup się nie zmarnuje:tak: Ale nawet z tego co wiem sam film PEŁNOMETRAŻOWY:-) jest dostepny w sieci:tak: ale niestety bez ksiazki:-D:-D

reklama
A Dzien Dobry Brzuchatki...

Oceanity Gratulacje ogromne!! Wklejaj fotke jak najszybciej!!

Ja nie wykupowalam miejsca osobnego, wydaje mi sie to nie potrzebne, rodzisz chyba na jednoosobowej przynajmniej ja mialam tyle szczescia w Polsce a potem jak lezysz to wszystkie naraz gadacie i nawet atmosferka fajniejsza jak jest sie do kogo odezwac.

Ech...dziewczyny nieprzytomna dzisiaj jestem, zakrecona jak swinski ogonek w dodatku rano taki falszywy alarm 2 godziny temu taki skurcz ze pomyslalam ze mnie rozerwie, ale falszywy alarm:((( Co gorsza maz jeszcze nie dojechal...a gdyby sie zaczelo??:crazy:

Ech...jeszcze dzis mam jedna wizyte w szpitalu...:baffled:
Zmykam jak narazie co by nikomu humoru nie popsuc takim narzekaniem - nie lubie narzekac...:sorry2:

Do góry