reklama

Grudniowe mamusie 2008

No jesteś, bo juz myślałam, że zostałysmy tylko z Madzienką tutaj :tak:

No własnie kichnięcia, albo czy ktoś cos powie głosniej to maly tez sie boi, i energicznego ruchu.
tak taki straszek sie zrobil:-(:-( i dwa dni z rzedu w nocy obudzila i się z ogromnym placzem tzn najpierw przez sen biadolil a potem nagle syrena:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-(ma tez mniejszy apetyt:-(

reklama
Dziewczyny dziekuje za glosowanie...w rankingu mama czy tata PROWADZĘ!!!!pewnie do momentu az moj maz wejdzie na ta stronkę i cala jego firma zaglosuje na niego:-D:-D:-D

heheh my grudniowki i tak wygramy:-D:-D

Dokładnie ten okres może już twrać od 23 tygodnia tyle , że punkt kulminacyjny jest w 26 tygodniu.
U Was na pewno to skok moja Młoda juz od 2 tygodni tak samo się zachowuje.

A tu jeszcze raz wstawiam wykres skoków:-)

ale od 26 do 33 tygodnia jaie piekne sloneczko!!!!!!:-D:-D:-D:-D

A te kropeczki miedzy 27 a 31 to co oznaczają ?

Nie ma opisanego, pewnie jakieś przejsciowe
Czarne tygodnie oznaczają okresy marudzenia i czasem dziwnych i niezrozumiałych zachowań maluchów (hmmm.... trochę duzo tego czarnego na wykresie :eek:)
Tygodnie z piorunem to "punkty kulminacyjne" czyli już wiemy kiedy z domu uciekać i nie wracać.
a podczas tygodni ze słoneczkiem mamy małego aniołka, kochanego cukiereczka zadowolonego z życia.

Agacia tutaj masz wszystko
Wychowanie | Skoki rozwojowe dziecka

Nie ma opisanego, pewnie jakieś przejsciowe
Czarne tygodnie oznaczają okresy marudzenia i czasem dziwnych i niezrozumiałych zachowań maluchów (hmmm.... trochę duzo tego czarnego na wykresie :eek:)
Tygodnie z piorunem to "punkty kulminacyjne" czyli już wiemy kiedy z domu uciekać i nie wracać.
a podczas tygodni ze słoneczkiem mamy małego aniołka, kochanego cukiereczka zadowolonego z życia.

Agacia tutaj masz wszystko
Wychowanie | Skoki rozwojowe dziecka
uciekać z domu i zostawić na tatusia:-)

reklama
U nas też zaczyna się zachowanie, jakie opisałyście. Wczoraj nawet włosów wysuszyć nie mogłam bo jak tylko Bartek słyszał że uruchamiam suszarkę to od razu podnosił alarm :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry