reklama

Grudniowe mamusie 2008

Madzienko dzieki kochana, bo juz się załamałam.

Więc tak. mały budzi sie z płaczem, kiepsko sypia. Płącze jak widzi, że wychodze. Zauważył, że misiu ma metke i jest to jego ulubiona zabawka :-D. Bardzo uważnie przyglada się jak ktoś mu macha, mówi do niego. Boi sie tylko teściowej :-D ale to juz od jakiegoś czasu . No i ubieranie to tragedia.

reklama
Jeszcze Tygrysek od czasów przygody z bankomatem ukrywa się i Kana tez chyba zaspała

Nie wspominając o Semiko, Yoce....:-(:-(

jestem jestem czytam czytam tylko weny do pisania mi brak:baffled::baffled: hmmmmmm moje dziecko od 2 dni ma cos z tego marudzenia:-( zaczyna sie tez bac odkurzacza blendera nawet kichniecie potrafi go doprowadzic do placzu:-(:-(:-(

jestem jestem czytam czytam tylko weny do pisania mi brak:baffled::baffled: hmmmmmm moje dziecko od 2 dni ma cos z tego marudzenia:-( zaczyna sie tez bac odkurzacza blendera nawet kichniecie potrafi go doprowadzic do placzu:-(:-(:-(
No jesteś, bo juz myślałam, że zostałysmy tylko z Madzienką tutaj :tak:

No własnie kichnięcia, albo czy ktoś cos powie głosniej to maly tez sie boi, i energicznego ruchu.

Więc tak. mały budzi sie z płaczem, kiepsko sypia. Płącze jak widzi, że wychodze. Zauważył, że misiu ma metke i jest to jego ulubiona zabawka :-D. Bardzo uważnie przyglada się jak ktoś mu macha, mówi do niego. Boi sie tylko teściowej :-D ale to juz od jakiegoś czasu . No i ubieranie to tragedia.

u nas też Jula płacze jak zostaje sama, albo nie ma kogoś z nas w polu widzenia...no chyba ze tak bardzo zajmie sie zabawka ze zapomni ze istniej mama i tata:-D:-D:-D

Na szczescie w nocy na razie spi spokojnie:tak::tak::tak: i oby tak zaostalo...niech ma inne objawy tego skoku rozwojowego:-D:-D:-D

Dziewczyny dziekuje za glosowanie...w rankingu mama czy tata PROWADZĘ!!!!pewnie do momentu az moj maz wejdzie na ta stronkę i cala jego firma zaglosuje na niego:-D:-D:-D

u nas też Jula płacze jak zostaje sama, albo nie ma kogoś z nas w polu widzenia...no chyba ze tak bardzo zajmie sie zabawka ze zapomni ze istniej mama i tata:-D:-D:-D

Na szczescie w nocy na razie spi spokojnie:tak::tak::tak: i oby tak zaostalo...niech ma inne objawy tego skoku rozwojowego:-D:-D:-D
i u nas tak samo, zaglosowalam na mamcie, a mamcia już przeskoczyła tatę:-)

Dokładnie ten okres może już twrać od 23 tygodnia tyle , że punkt kulminacyjny jest w 26 tygodniu.
U Was na pewno to skok moja Młoda juz od 2 tygodni tak samo się zachowuje.

A tu jeszcze raz wstawiam wykres skoków:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry