tygrysek82
Fanka BB :)
Noooo Fifi padł w łóżeczku
ostatnio też ma problem z uśnięciem widać ze chce mu się spać ale nie może usnąć:-
-
-
-(
ostatnio też ma problem z uśnięciem widać ze chce mu się spać ale nie może usnąć:-Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ostatnio też ma problem z uśnięciem widać ze chce mu się spać ale nie może usnąć:-Madzienko kochana jestem jestem..... wiecie ostatnio mój brat ni pracuje i zanim wstanie to jest 11, zanim mała ogarne lulku to 12 i tak jestemJeszcze Tygrysek od czasów przygody z bankomatem ukrywa się i Kana tez chyba zaspała
Nie wspominając o Semiko, Yoce....:--(

:-)Madzienko kochana jestem jestem..... wiecie ostatnio mój brat ni pracuje i zanim wstanie to jest 11, zanim mała ogarne lulku to 12 i tak jestem))) ale..... na szczęście we wtorek wyjeżdża do mamy do Kanady.....jak mi przykro....
Wczoraj wieczorkiem doszła paczka od babci z Kanady....dziewczyny jakie ciuszki dostała Mariczka nasza to szok.....oczu nie mogłam oderwac i az mi sie spac z wrażenie odechciało.....jak bede miala więcej czasu to powklejam na zakupach.....ale nie obecuje....a podobno idzie jeszcze jedna.....:-)
Poa tym z tym skokiem rozwojwoym to sie chyab zgadza.....Nasza niuńka zasypana nowymi zabawkami juz dwa razy robiła sobie dzisiaj drzemke...
A mama nieogarnieta jak nic.... włosy do umycia, makijaż dozrobienia....masakra nie wiem kiedy.... najpierw musze Was nadrobić n wątkach potem reszta o ile Mari sie nie obudzi....
I prawei bym zapomniała......
Serdeczne gratulacje i życzona oraz buziaczków 1000 od nas dla naszych 6- miesięczniaków:*:*:* wszystkiego naj naj naj:*

No Madziu dokładnie tak jak piszesz.... mama nam po przysyłała jeszcze dodatkowo sporo takich większych...na około roczek...taką kurteczkę na zime biała z misiem w środku...bluzy jakie fajne....i taki słodki przeciwdeszczowy różowy płaszczyk z kotkiem na kapturku.....ale to chyba dopiero ubierze na wiosne....rewelacja... ja nawet nie wiem kiedy ona to wynosi....![]()

hahaha Ollcia jak tylko przyjedzie zapraszamy na kawkę)) dobrych ludzi nigdy mało
![]()
ja tez ja tez chce sie zaprzyjaznic z Twoja mama!!!!No Madziu dokładnie tak jak piszesz.... mama nam po przysyłała jeszcze dodatkowo sporo takich większych...na około roczek...taką kurteczkę na zime biała z misiem w środku...bluzy jakie fajne....i taki słodki przeciwdeszczowy różowy płaszczyk z kotkiem na kapturku.....ale to chyba dopiero ubierze na wiosne....rewelacja... ja nawet nie wiem kiedy ona to wynosi....![]()

zostane jej najlepsza przyjaciółą

ja tez ja tez chce sie zaprzyjaznic z Twoja mama!!!!zostane jej najlepsza przyjaciółą
![]()
byłam pierwsza 

I ja i jaTo może ja bym się zaprzyjaźniła z Twoją mamą?![]()