Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
o kurcze, jakiego dużego zięcia mam:-):-):-)my też nie bardzo chcemy różowe, ale każdy inny kolor nam pasuje
Madzienka, no nie wiem, bo my już teraz będziemy kupowali bodziaki na 9-12 m-cy, bo teraz zakładam Bartkowi 6-9 i są one już takie akurat, że za chwilę będą za małe![]()

, juz od przedszkola o tym gadali, ale nigdy nie chciałąm sie zgodzić, a teraz odpuściłam i pozwoliłam
Ale będziecie sie przy takim meżczyźnie bezpiecznie czułyo kurcze, jakiego dużego zięcia mam:-):-):-)
bo niektóre na 6 m-cy też są dobre
zaraz postaram się go zmierzyć to zobaczymy ile ma wzrostu. Z niektórymi ubrankami mamy też tak, że nowe ani raz nie założył bo na długość są dobre, a na szerokość nie ma bata żeby wszedł
ale przekroczył już 9kg...no jasne:-):-):-)Ale będziecie sie przy takim meżczyźnie bezpiecznie czuły
to niezły tłuścioszek :-):-)albo te ciuszki są coś nie tegesbo niektóre na 6 m-cy też są dobre
zaraz postaram się go zmierzyć to zobaczymy ile ma wzrostu. Z niektórymi ubrankami mamy też tak, że nowe ani raz nie założył bo na długość są dobre, a na szerokość nie ma bata żeby wszedł
ale przekroczył już 9kg...