reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
my też nie bardzo chcemy różowe, ale każdy inny kolor nam pasuje :tak:

Madzienka, no nie wiem, bo my już teraz będziemy kupowali bodziaki na 9-12 m-cy, bo teraz zakładam Bartkowi 6-9 i są one już takie akurat, że za chwilę będą za małe :baffled:

Witam piątkowo
Dzissiaj nie zapracowana bo wzięłąm wolne, zeby zrobic sobie nowe pazurki przed komunią:-)
Normalnie nie mogę sie z niczym dzisiaj wyrobić i nawetn nie miałam rano czasu tu zajrzeć, a wy tyle naprodukowałyscie:szok:
teraz robie na szybkiego obiad, bo zaraz jeszcze muszę do miasta do kosmetyczki wyskoczyć, bo chłopaki wymyślili sobie kolczyk w uchu:szok:, juz od przedszkola o tym gadali, ale nigdy nie chciałąm sie zgodzić, a teraz odpuściłam i pozwoliłam:szok:

Lenko, Fabianku, wszytskiego najlepszego, buziaki
A pamietam jak dzis ze tak niedawno informowałam ciocie z bb, że przyszliscie na swiat, ah jak ten czas leci

albo te ciuszki są coś nie teges :-p bo niektóre na 6 m-cy też są dobre :tak: zaraz postaram się go zmierzyć to zobaczymy ile ma wzrostu. Z niektórymi ubrankami mamy też tak, że nowe ani raz nie założył bo na długość są dobre, a na szerokość nie ma bata żeby wszedł :sorry2: ale przekroczył już 9kg...

albo te ciuszki są coś nie teges :-p bo niektóre na 6 m-cy też są dobre :tak: zaraz postaram się go zmierzyć to zobaczymy ile ma wzrostu. Z niektórymi ubrankami mamy też tak, że nowe ani raz nie założył bo na długość są dobre, a na szerokość nie ma bata żeby wszedł :sorry2: ale przekroczył już 9kg...
to niezły tłuścioszek :-):-)
a co do rozmiarów, to wszytko zależy od firmy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry