reklama

Grudniowe mamusie 2008

Słuchajcie moja córcia spała od 12:15 do 14:00, obudziła sie na butle o 14:05 i teraz dalej spi...:baffled::baffled::baffled: to torskze nie podobne do niej..... kurcze jakbym wiedziała to juz przynajmniej kimnełabym sie na troszke....

reklama
my też nie bardzo chcemy różowe, ale każdy inny kolor nam pasuje :tak:

Madzienka, no nie wiem, bo my już teraz będziemy kupowali bodziaki na 9-12 m-cy, bo teraz zakładam Bartkowi 6-9 i są one już takie akurat, że za chwilę będą za małe :baffled:

Ollcia ale my mamy troszkę amerykańskicj ciuszków w rozmiarach 0-9 wiec do kompletu brakuje nam 9-12:-D:-D:-D

Mamusia nie martw sie Julcia z Mariczka zajma się różem:-):-):-):-)

Ale Jula dzisiaj marudzi...czyzby to po tej szczepionce???:shocked2::shocked2::shocked2:

Madzienko moj Filipek tez marudny teraz usnal wiec pije kawusie chyba dzis juz 3 i dopiero jem sniadanie:-(:-(:-(
a i musze zmeirzyc dokladnie Fifa zeby Kanusia wiedziala jakie wymiary podac swojej mamusi:-D:-D:-D:-D:-D

Wrzuciłam kilka foteczek Mari....z maks 2 tyg temu....najnowszych jeszcze nie mam zgranych z aparatu...możecie sobie zobaczyć moje słodkie fałdusie;):-)

Zdjęcia super. :-D No kanuś to co ze była 4:45 ważne ze Mari taka uśmiechnieta :-D:-D:-D dla małej to juz był czas na wstawanie, a wy chcieliście jeszcze spać? No wiesz :-D

reklama
No jesteś, bo juz myślałam, że zostałysmy tylko z Madzienką tutaj :tak:

No własnie kichnięcia, albo czy ktoś cos powie głosniej to maly tez sie boi, i energicznego ruchu.

Ja dziś tez zupełnie nie moge znalezc czasu na pisanie mimo ze wiekszosc dnia w domku, wczoraj byłam u Tomka w szkole ruch wrzask dwa dzwonki zaliczone a Pati jak u siebie, usmiechnieta od ucha do ucha, ale to był taki hałas ciągły i pewnie dlatego sie nie bała bo w domu zcasem jak cos spadnie nagle to sie przestraszy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry