mamusia2008
mamusia Karolinki
Kanusia, te fałdeczki są słodkie, na zdjęciu z tatusiem(4.45) jest najsłodsza no i mega wyspana

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

:-(Jak szczęśliwie znależć coś co pasuje w sam raz:-)
Tylko czy Wy nas tu jeszcze przyjmiecie??????
Po krótce o nas: Kubulek - moje kochane serduszko - urodził się w grudniu 2008r, w sam raz pospieszył się na Święta. Pamiętam jeszcze choinkę w szpitalu.
Teraz to już kawał chłopa. Waży ok. 8kg i ma 68cm albo i więcej, bo trudno go zmierzyć jak się tak wywija;-) Narazie rośnie zdrowo na mleczku mamusi i powolutku poznaje nowe smaki.
A to mój Ptyś kochany rozłożony w wózku w czasie spacerku
na spacerku 2009.05.03. w botani...jpg | lilac23 | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl
i my razem na huśtawce
na spacerku 2009.05.03. w botani...jpg | lilac23 | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl
i w dużej wannie
kąpiel na dobranoc 2009.04.27.Kuba35a.J...jpg | lilac23 | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl

Jak szczęśliwie znależć coś co pasuje w sam raz:-)
Po krótce o nas: Kubulek - moje kochane serduszko - urodził się w grudniu 2008r, w sam raz pospieszył się na Święta. Pamiętam jeszcze choinkę w szpitalu.
Teraz to już kawał chłopa. Waży ok. 8kg i ma 68cm albo i więcej, bo trudno go zmierzyć jak się tak wywija;-) Narazie rośnie zdrowo na mleczku mamusi i powolutku poznaje nowe smaki.
i my razem na huśtawce
i w dużej wannie
kąpiel na dobranoc 2009.04.27.Kuba35a.J...jpg | lilac23 | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl

slicznego masz synka i jaki przystojniak
witaj lilac23Jak szczęśliwie znależć coś co pasuje w sam raz:-)
i my razem na huśtawce
i w dużej wannie
Witaj lilac
A my po mega szybkim spacerku (czyt. taras ). Troche zimno :-(.
Mopek kochaniutka co się dzieje, że masz taki brzydki humorek?

heheh łodzianki są fajne prawda?? xpatrysia i martusia potwierdząWitaj lilac23!!!Czyżby kolejna Łodzianka??![]()

biegliśmy do domu pędem oczywiście folia przeciwdeszczowa jeszcze nie kupiona więc rozłozyłam parasolke przeciwsloneczna naciagnelam budke i ani kropelka nie wpadla do wozka

ech ta mama gapa i zapominalska sklerootyczka
w sobote kupuje folie