reklama

Grudniowe mamusie 2008

Jutro chłopaki mają odnowienie chrztu i pierwsza spowiedź, a w niedzilę Komunia, chyba zaczynam miec stresika. O tyle dobrze ze jedzeniem i obsługą sie nie musze martwić, bo robimy w lokalu, tylko ciasto nasze i napoje. mojej mamy koleżanki takie dobre, ze ciasto też mam z głowy, jedna robi mi orzechowca i karpatkę, drugą pyszną szarlotkę i torcik makowy, a moja babcia powiedziała ze upiecze sernika, a torta zamówiłam w cukierni:-).
Spadam kąpac Młodą i spac, bo rano do kościoła

reklama
Pytia, ale miałaś dzien. Dobrze, że szczęśliwie dojechaliscie do domku. A u nas właśnie burza sie zaczęła.

Bliźniaki powodzenia na komuni, na pewno wszystko sie uda. Będzie super :tak:.

A ja uciekam spać, puki burza się nie rozhulała na dobre, bo ja to z tych bojących sie burzy :baffled:.

Papapa, miłej nocki !

Witajcie. Dzisiaj chyba nikt mnie nie przebije bo ja od wpółdo piątej już na nogach:baffled:Ja kocham te swoje dzieci nad życie ale dlaczego ona tak wcześnie wstają?:confused::-D

A popołudniu z dzieciakami i moją mamą byłam u teścia i jak wracaliśmy, to nagle zerwała się wichury, zaczęło strasznie padać i w pewnym momencie jakieś 5 metrów przed naszym autkiem drzewo przewróciło się na drogę :shocked2::szok::szok::szok:
Mało na zawał nie zeszłam. Myślałam, że do domu nie dojedziemy, przez całą drogę co kawałek połamane gałęzie, grad tak walił w auto, że Hania wrzeszczała całą drogę, Jasiek beczał, że chce do domu, masakra, mówię Wam!
Dobrze, że wszystko się szczęśliwie skończyło, ufff.

Pytia nie ma co ale miałaś przygodę:shocked2:

A jutro imieniny tesciowej, robi na dzialce a ma lać:szok::szok::szok::szok:

Madzienko ja trzymam kciuki za poprawę pogody. My na jutro zaplanowałyśmy z mamusią wspólnego grilla więc musi byc ładnie:tak:;-):-D

Jutro chłopaki mają odnowienie chrztu i pierwsza spowiedź, a w niedzilę Komunia, chyba zaczynam miec stresika. O tyle dobrze ze jedzeniem i obsługą sie nie musze martwić, bo robimy w lokalu, tylko ciasto nasze i napoje. mojej mamy koleżanki takie dobre, ze ciasto też mam z głowy, jedna robi mi orzechowca i karpatkę, drugą pyszną szarlotkę i torcik makowy, a moja babcia powiedziała ze upiecze sernika, a torta zamówiłam w cukierni:-).

Blizniaki impreza napewno będzie udana:tak:. A swoją drogą ja komunię też miałam 24go maja:tak::-)

dziękuję :-)
A z Bartkiem dużo lepiej niż było wczoraj. Widać po nim jeszcze że jest chorutki, ale poprawa jest widoczna, myślę że jutro będzie jeszcze lepiej :tak:

Ollcia super że z Bartusiem już lepiej i nie musi się już biedactwo tak męczyc.

Gorące całuski dla Zosi, Hani, Alicji, Marysi i Oskarka z okazji piątego miesiąca:tak:

A ja się dzisiaj wkurzyłam. Miałam jechac z dziewczynami na zakupy wstaję rano a tu leje:wściekła/y::no:I znowu będę musiała mamę do nich ściągac:sorry2:

Witam sobotnio :tak:
Pogoda na razie tfu tfu niezła zeby nie zapeszyc, Pati tez wstała skoro świt czyli o 5 ale najgorsze, ze nie dospana, widac to po niej było, a zasnac nie chciała, teraz dopiero za pomoca pieluni, cmoczka, kocyka-mieciucha i karuzelki ustawionej na szumy natury i jeszcze bujania łózeczka (bo ja mam takie jak kołyska tylko duze) w koncu przysneła ale jak zwykle wróze max pol godzinki :sorry2:

100 latek dla dzisiejszych solenizantów
BUZIACZKI !!!!!!!!!!!

Pytia podczas tej burzy to sobie troszkę przeżyłaś nie ma co :baffled:

Pogody zycze wszystkim grillującym dzisiaj

Blizniaczku, a Ty masz wszystko na ostatni guzik dopiete, wiec sie nic nie denerwuj, spowiedz najwyzej i relaksik, abyś jutro:
slicznie sie uśmiechała
i promieniała cała :tak::-)

Hejka:-) Mała spi wiec zajrzalam na chwile . wczoraj caly dzien bylismy na wycieczce:tak::tak: Wszytskiego najlepszego dla solenizantów:-) Ja wstalam dzis po 7 wyspalam sie:tak: Landryneczko ja tez moge oddac ci troche mojego slonca bo juz nie wyrabiam tak gorąco:baffled:UFFF....:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hejka:-) Mała spi wiec zajrzalam na chwile . wczoraj caly dzien bylismy na wycieczce:tak::tak: Wszytskiego najlepszego dla solenizantów:-) Ja wstalam dzis po 7 wyspalam sie:tak: Landryneczko ja tez moge oddac ci troche mojego slonca bo juz nie wyrabiam tak gorąco:baffled:UFFF....:-)

witam weekendowoooooo :-D:-D:-D:-D
ojjj justa widac ze dopiero wstalas:-D:-D:-D ja wlasnie chcialam oddac troche slonca do polski bo u mnie ponad 40 stopni upalu :-D:-D
tygryskowa melduj sie a nie bedziesz kawke sama spijac:-D:-D

oj mnie czeka dzis ciezkie popoludnie na szczescie obiadek juz mam gotowy :-D
alex z rana takiego kupola walnol ze szok i musielismy wstac o 9 :-(a zawsze sie budzi o 10... :-D
nocki mamy rewelacyjne wczoraj maly zasnol o 19 i wstal o 9 rano:-D:-D

reklama
Landryneczko to masz rewelecyjne nocki:tak::tak::tak::tak: My wczoraj wrocilismy o 23:-D:-D to mala juz spala od 3 godzin i wstala przed chwilą:tak::-):-):-) DLACZEGO widac ze dopiero wstalam???????:-D:-D:-D:-p Landrynaaaaaa:-D:-DJa jestem bloondynką:tak::tak: to drugie zdjecie na ktorym jest mój mąż z panią z ciemnymi wlosami to nie jestem ja:-D:-D:-D ja jesten ba tym pierwszym zdjeciu:-D:-D:-p:-p:-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry