• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie

My juz tez wstalismy.

Landryneczko no to się nie wyspałaś jak syn wstał bladym switem , nooo 9:00 rano to kurde jak noc :-p.

Ja spadam sprzatać , bo brudem zarośliśmy.

Kokusia, mamusia podrzućcie troszke tego grilla.

reklama
Landryneczko to masz rewelecyjne nocki:tak::tak::tak::tak: My wczoraj wrocilismy o 23:-D:-D to mala juz spala od 3 godzin i wstala przed chwilą:tak::-):-):-) DLACZEGO widac ze dopiero wstalam???????:-D:-D:-D:-p Landrynaaaaaa:-D:-DJa jestem bloondynką:tak::tak: to drugie zdjecie na ktorym jest mój mąż z panią z ciemnymi wlosami to nie jestem ja:-D:-D:-D ja jesten ba tym pierwszym zdjeciu:-D:-D:-p:-p:-p

no ja ciebie sobie wyobrazalam jako taka platynowa blondynke :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
a ze dopiero wstalas to dlatego ze nie zalapalas ze ja tez chce sie pozbyc troche slonca a ty mi napisalas "Landryneczko ja tez moge oddac ci troche mojego slonca bo juz nie wyrabiam tak gorąco:baffled:UFFF....:biggrin2: " :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: a kto to ta pani z ciemnymi wloskami :confused:

agacia dla mnie noc przywyczajeni jestesmy wstawac pozniej...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::cool2::cool2::cool2::cool2:

no widzisz a ja ci jeszcze slonca chcialam dolozyc:-D:-D:-D:cool2::cool2: Ta Pani to moja ciocia;-)Polka:tak: Ja jestem na tym drugim zdj widzisz??:-) pozatym tamta Pani jest starsza ode mnie o 21 lata a ja chyba nie wygladam na taka starą co:-D:-D

no widzisz a ja ci jeszcze slonca chcialam dolozyc:-D:-D:-D:cool2::cool2: Ta Pani to moja ciocia;-)Polka:tak: Ja jestem na tym drugim zdj widzisz??:-) pozatym tamta Pani jest starsza ode mnie o 21 lata a ja chyba nie wygladam na taka starą co:-D:-D

zdjecie niezbyt wyrazne to nei widac roznicy wieku... a kiedy na nk dodasz fotki co bym mogla zobaczyc lepiej :confused::confused::confused:

hey

Witam się Sobotnio.

Ale się pogoda zepsuła no! Pada i wieje i zimno brrrr a my na spacerek chcieliśmy iść. No nic może jutro będzie cieplej.

Wczoraj wyciągnęłam rower i pojechałam trochę zrzucić kg i kurcze dupsko mnie tak boli , że na siodełko z tydzień nie siąde:-D:-D:-D

No a teraz skończyłam sprzątać a Młoda urządziła sobie drzemkę z tatem.
Kurcze a wczoraj mnie zaskoczyła bo zjadła cały deserek Gerbera:happy2:
Jeszcze tylko czeka mnie romrażanie lodówki:-/

Witam wszystkie mamusie!
No troszkę mnie tu nie było, a to dlatego, że sporo się działo, moje kochanie dwa dni wolnego miało, więc praktycznie nas w domku nie było, no i zdążyliśmy jeszcze się pokłócić, i pogodzić:-Da na koniec było bardzo milusio i nawet śliczną koszulkę do spania od mężusia dostałam...wrrr...;-)

Agacia, Madzieńka dzięki dziewczyny za pamięć, bo już mi tak smutno bylo, że wszyscy zapomnieli.
U nas też skoki rozwojowe na topie, a dziś to już w ogóle marudzenie od rana, a mnie jeszcze głowa boli po wczorajszych ekscesach:-Dale dajemy radę, a co mamy nie dać:tak:Wiki śpi teraz a ja tak szybko was nadrobiłam, bo tyle naskrobałyście, że ciężko bardzo, więc z góry przepraszam, jeśli cosik albo kogoś pominęłam, ale nie idzie wszystkiego pamiętać:sorry2:
ale co najważniejsze:
Zdróweczka nasze kochane szkrabusie z okazji 5 i 6 miesiączków, wszystkie które świętowały pod moją nieobecność, i dziś,
przepraszam, że nie wymieniam imiennie, ale trochę was dzieciaczki jest, juz takie duuue jesteście:tak:
Kanusia, ja bym też bardzo chciała zdjęcia Mariczki zobaczyć, tylko ich znaleźć nie mogłam, hmm, chyba na bieżąco nie jestem, a ciuszki...oj zazdroszczę:tak:ale ja tez niedługo dostanę, hihi, już w piątek babcia Wiktorka przyjedzie, i juz zapowiedziała jakieś ciuszkowe niespodzianki, ale radocha będzie:-Da niedawno wymyśliłam, że jej niespodziankę zrobimy i wszyscy razem na lotnisko pojedziemy, ale sie ucieszy.
Pytia, ale miałaś pzygodę, dobrze, że wszystko się dobrze skonczyło.
Landryneczka, Justa, czy ja bym mogła was prosić o jakieś skromne paczuszki ze słonkiem, bardzo wdzięczna będę:-Dbo u mnie co prawda nie jest najgorzej, ale daleko do włoch czy hiszpanii, bo u nas ciągle wiatrzysko

No dobra, uciekam narazie, bo chyba zaraz na zakupki idziemy, więc mamusia musi skorzystać, że dziecko śpi i trochę do porządku się doprowadziać:-D
odwiedzimy was po obiadku, miłego dzionka dla wszystkich mamusiek i dzieciaczków,

reklama
Dzień dobry :-)

Sto lat solenizantom dzisiejszym! :-)

My dziś wstaliśmy o 8, nocka nie najgorsza, katarek mniejszy, ale jeszcze jest. Teraz dziecię sobie śpi a ja piję kawusię i jem ciasto od teściowej. Uhhh, nie jest to ulubiona osoba w moim życiu ale ciasto i tak zjem, co się marnować będzie :-D

Zdążyłam się dziś posprzeczać z mężowym, ale już jest ok. U nas tak zawsze :tak:
Bartek jakoś więcej śpi teraz w ciągu dnia, ale myślę że to przez to choróbsko chyba :confused: bo śpi już dwie godziny :shocked2:

Pogoda w kratkę więc jeszcze nie wiem czy coś będzie ze spacerku.

Marzycielko, nie zazdroszczę - nie lubię rozmrażania lodówki :baffled: już wolę myć okna :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry