reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie

My juz tez wstalismy.

Landryneczko no to się nie wyspałaś jak syn wstał bladym switem , nooo 9:00 rano to kurde jak noc :-p.

Ja spadam sprzatać , bo brudem zarośliśmy.

Kokusia, mamusia podrzućcie troszke tego grilla.

reklama
Landryneczko to masz rewelecyjne nocki:tak::tak::tak::tak: My wczoraj wrocilismy o 23:-D:-D to mala juz spala od 3 godzin i wstala przed chwilą:tak::-):-):-) DLACZEGO widac ze dopiero wstalam???????:-D:-D:-D:-p Landrynaaaaaa:-D:-DJa jestem bloondynką:tak::tak: to drugie zdjecie na ktorym jest mój mąż z panią z ciemnymi wlosami to nie jestem ja:-D:-D:-D ja jesten ba tym pierwszym zdjeciu:-D:-D:-p:-p:-p

no ja ciebie sobie wyobrazalam jako taka platynowa blondynke :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
a ze dopiero wstalas to dlatego ze nie zalapalas ze ja tez chce sie pozbyc troche slonca a ty mi napisalas "Landryneczko ja tez moge oddac ci troche mojego slonca bo juz nie wyrabiam tak gorąco:baffled:UFFF....:biggrin2: " :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: a kto to ta pani z ciemnymi wloskami :confused:

agacia dla mnie noc przywyczajeni jestesmy wstawac pozniej...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::cool2::cool2::cool2::cool2:

no widzisz a ja ci jeszcze slonca chcialam dolozyc:-D:-D:-D:cool2::cool2: Ta Pani to moja ciocia;-)Polka:tak: Ja jestem na tym drugim zdj widzisz??:-) pozatym tamta Pani jest starsza ode mnie o 21 lata a ja chyba nie wygladam na taka starą co:-D:-D

no widzisz a ja ci jeszcze slonca chcialam dolozyc:-D:-D:-D:cool2::cool2: Ta Pani to moja ciocia;-)Polka:tak: Ja jestem na tym drugim zdj widzisz??:-) pozatym tamta Pani jest starsza ode mnie o 21 lata a ja chyba nie wygladam na taka starą co:-D:-D

zdjecie niezbyt wyrazne to nei widac roznicy wieku... a kiedy na nk dodasz fotki co bym mogla zobaczyc lepiej :confused::confused::confused:

hey

Witam się Sobotnio.

Ale się pogoda zepsuła no! Pada i wieje i zimno brrrr a my na spacerek chcieliśmy iść. No nic może jutro będzie cieplej.

Wczoraj wyciągnęłam rower i pojechałam trochę zrzucić kg i kurcze dupsko mnie tak boli , że na siodełko z tydzień nie siąde:-D:-D:-D

No a teraz skończyłam sprzątać a Młoda urządziła sobie drzemkę z tatem.
Kurcze a wczoraj mnie zaskoczyła bo zjadła cały deserek Gerbera:happy2:
Jeszcze tylko czeka mnie romrażanie lodówki:-/

Witam wszystkie mamusie!
No troszkę mnie tu nie było, a to dlatego, że sporo się działo, moje kochanie dwa dni wolnego miało, więc praktycznie nas w domku nie było, no i zdążyliśmy jeszcze się pokłócić, i pogodzić:-Da na koniec było bardzo milusio i nawet śliczną koszulkę do spania od mężusia dostałam...wrrr...;-)

Agacia, Madzieńka dzięki dziewczyny za pamięć, bo już mi tak smutno bylo, że wszyscy zapomnieli.
U nas też skoki rozwojowe na topie, a dziś to już w ogóle marudzenie od rana, a mnie jeszcze głowa boli po wczorajszych ekscesach:-Dale dajemy radę, a co mamy nie dać:tak:Wiki śpi teraz a ja tak szybko was nadrobiłam, bo tyle naskrobałyście, że ciężko bardzo, więc z góry przepraszam, jeśli cosik albo kogoś pominęłam, ale nie idzie wszystkiego pamiętać:sorry2:
ale co najważniejsze:
Zdróweczka nasze kochane szkrabusie z okazji 5 i 6 miesiączków, wszystkie które świętowały pod moją nieobecność, i dziś,
przepraszam, że nie wymieniam imiennie, ale trochę was dzieciaczki jest, juz takie duuue jesteście:tak:
Kanusia, ja bym też bardzo chciała zdjęcia Mariczki zobaczyć, tylko ich znaleźć nie mogłam, hmm, chyba na bieżąco nie jestem, a ciuszki...oj zazdroszczę:tak:ale ja tez niedługo dostanę, hihi, już w piątek babcia Wiktorka przyjedzie, i juz zapowiedziała jakieś ciuszkowe niespodzianki, ale radocha będzie:-Da niedawno wymyśliłam, że jej niespodziankę zrobimy i wszyscy razem na lotnisko pojedziemy, ale sie ucieszy.
Pytia, ale miałaś pzygodę, dobrze, że wszystko się dobrze skonczyło.
Landryneczka, Justa, czy ja bym mogła was prosić o jakieś skromne paczuszki ze słonkiem, bardzo wdzięczna będę:-Dbo u mnie co prawda nie jest najgorzej, ale daleko do włoch czy hiszpanii, bo u nas ciągle wiatrzysko

No dobra, uciekam narazie, bo chyba zaraz na zakupki idziemy, więc mamusia musi skorzystać, że dziecko śpi i trochę do porządku się doprowadziać:-D
odwiedzimy was po obiadku, miłego dzionka dla wszystkich mamusiek i dzieciaczków,

reklama
Dzień dobry :-)

Sto lat solenizantom dzisiejszym! :-)

My dziś wstaliśmy o 8, nocka nie najgorsza, katarek mniejszy, ale jeszcze jest. Teraz dziecię sobie śpi a ja piję kawusię i jem ciasto od teściowej. Uhhh, nie jest to ulubiona osoba w moim życiu ale ciasto i tak zjem, co się marnować będzie :-D

Zdążyłam się dziś posprzeczać z mężowym, ale już jest ok. U nas tak zawsze :tak:
Bartek jakoś więcej śpi teraz w ciągu dnia, ale myślę że to przez to choróbsko chyba :confused: bo śpi już dwie godziny :shocked2:

Pogoda w kratkę więc jeszcze nie wiem czy coś będzie ze spacerku.

Marzycielko, nie zazdroszczę - nie lubię rozmrażania lodówki :baffled: już wolę myć okna :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry