Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Landryneczko to masz rewelecyjne nockiMy wczoraj wrocilismy o 23
to mala juz spala od 3 godzin i wstala przed chwilą
:-):-):-) DLACZEGO widac ze dopiero wstalam???????
Landrynaaaaaa
Ja jestem bloondynką
to drugie zdjecie na ktorym jest mój mąż z panią z ciemnymi wlosami to nie jestem ja
ja jesten ba tym pierwszym zdjeciu
![]()

UFFF....
" 

a kto to ta pani z ciemnymi wloskami 

Ta Pani to moja ciocia;-)Polka
Ja jestem na tym drugim zdj widzisz??:-) pozatym tamta Pani jest starsza ode mnie o 21 lata a ja chyba nie wygladam na taka starą co

no widzisz a ja ci jeszcze slonca chcialam dolozycTa Pani to moja ciocia;-)Polka
Ja jestem na tym drugim zdj widzisz??:-) pozatym tamta Pani jest starsza ode mnie o 21 lata a ja chyba nie wygladam na taka starą co
![]()

a na koniec było bardzo milusio i nawet śliczną koszulkę do spania od mężusia dostałam...wrrr...;-)
ale dajemy radę, a co mamy nie dać
Wiki śpi teraz a ja tak szybko was nadrobiłam, bo tyle naskrobałyście, że ciężko bardzo, więc z góry przepraszam, jeśli cosik albo kogoś pominęłam, ale nie idzie wszystkiego pamiętać

ale ja tez niedługo dostanę, hihi, już w piątek babcia Wiktorka przyjedzie, i juz zapowiedziała jakieś ciuszkowe niespodzianki, ale radocha będzie
a niedawno wymyśliłam, że jej niespodziankę zrobimy i wszyscy razem na lotnisko pojedziemy, ale sie ucieszy.
bo u mnie co prawda nie jest najgorzej, ale daleko do włoch czy hiszpanii, bo u nas ciągle wiatrzysko

bo śpi już dwie godziny 
już wolę myć okna