reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dziewczyny powiedzcie mi jak sie dodaje tutaj w wątku zdjecia ?????zeby były duze na całą storne bo ja nie umiem aaa w tym albumie cos mi sie dzieje i ie moge dodac zdjec:confused::confused::confused::baffled::baffled:

reklama
Jak szczęśliwie znależć coś co pasuje w sam raz:-)
Tylko czy Wy nas tu jeszcze przyjmiecie??????

Po krótce o nas: Kubulek - moje kochane serduszko - urodził się w grudniu 2008r, w sam raz pospieszył się na Święta. Pamiętam jeszcze choinkę w szpitalu.
Teraz to już kawał chłopa. Waży ok. 8kg i ma 68cm albo i więcej, bo trudno go zmierzyć jak się tak wywija;-) Narazie rośnie zdrowo na mleczku mamusi i powolutku poznaje nowe smaki.

A to mój Ptyś kochany rozłożony w wózku w czasie spacerku
na spacerku 2009.05.03. w botani...jpg | lilac23 | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl

i my razem na huśtawce
na spacerku 2009.05.03. w botani...jpg | lilac23 | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl

i w dużej wannie
kąpiel na dobranoc 2009.04.27.Kuba35a.J...jpg | lilac23 | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl
Witam bardzo serdecznie:))) Zdjateczka rewelacja..i mysle,ze nie bedzie problemu z dołączeniem do nas :tak::tak::tak::-)

Mamuśki co do tych zdjątek a przede wszystkim tego ostatniego o 4:45 to taka właśnie jest nasza córcia roześmiana o tej godzinie.....a my co??? no niby załamani godziną,ale jak się ie śmiać z takiego brzdąca :-D:-D:-D

heheh łodzianki są fajne prawda?? xpatrysia i martusia potwierdzą:-D:-D:-D
A tak poważnie witamy nową grudnióweczkę:tak::tak:
U nas pada na chwile przestało a ja musiałam pilnie wyjść i niestety deszczyk nas złapał:zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2::sorry2: biegliśmy do domu pędem oczywiście folia przeciwdeszczowa jeszcze nie kupiona więc rozłozyłam parasolke przeciwsloneczna naciagnelam budke i ani kropelka nie wpadla do wozka:-D:-D:-D ech ta mama gapa i zapominalska sklerootyczka:baffled: w sobote kupuje folie:baffled:
Tygrysku kochana nie Ty jedna..... ja przypomiałam sobie o foli dopiero jak zmył nas deszcz....ale parasolka tez była....i przydała się chociaz malutka sucha zoastała :-p

Pytia jejku ja się przestaszyłam tylko smaym czytaniem.... najwazniejsze,ze wszystko sie odbrze skończyło i dojechaliście szcześliwie.....:tak:

Bliźniaki podziwiam Cie....taka wyrozumiała mamusia.....pamiętam jak mój brat chciał i mama tez wkońcu uległa smiałam sie,ze ja bym, nie popuściła.... dobrze,ze mam córeczkę :-p

Buziaczki oczywiście dla Zosi, Hani, Alicji, Marysi i Oskarka z okazji piątego miesiąca:*

Marzycielko ja z tym rowerem to mam identycznie..... zawze jak wsiadałam pierwszy raz po dłuzszym czasie to masakra była nastelnego dnia;)))

Beciaczek hahaahaj te nasze kruszynki maja dobrze z tymi babusiami :tak::tak::tak: no jak nasza babusia przyleci to tez jej suprise zrobimy:) zaraz podrzuce linka do zdjątek:

https://www.babyboom.pl/forum/grudniowe-mamy08-f258/galeria-naszych-skarbow-20012/index42.html

no wkońcu nadrobione;)) gorzej z Wami niż w skzole;P hahhaha tyle czytania:P

U nas dobrze malutka właśnie słodko lulka....a mama nadrabia zaległości;;; stanowczo za mało czasu wciągu dnia,zeby byc na bierzaco..:sorry2:
U nas pogoda do ...tyłka:P raz słońce zaraz grad i leje.....
My dziisaj idziemy na urodzinki do tesciowej....ale będzie wyżerka :-D:-D:-D:-D no a potem waga w góre... Misiek w pracy.... a ja jeszcze koszulce od pożamy chodze.....aj czas sie za siebie zabrac......:baffled::baffled::baffled:

Ale jestem zla ze nie moge zdjec dodac:wściekła/y::wściekła/y: potem jeszcze cos pokominuje .....a teraz... Idę brac się za obiadek...:-) Miłej Soboty zyczę:-)

Kana weszłam w linka, chcialam obejrzeć zdjęcia Mariczki i to mi wyskoczylo, czemu?
Wiadomość
beciaczek, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
  1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
  2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.

Beciaczek musisz napisać do Cyprysiowej na priva, zeby Ci otworzyła galerie....weisz kiedys była otwarta,ale nie chciałysmy,zeby kazdy mógł wejsc i jest zamknieta...ona Ci udostepni:)

a tak na marginesie, to dobry pomysł z tym zamknięciem galerii, czytałam na bb tym co sie dzieje na n-k, tam tez mam galerie zamkniętą, a zdjęcia Wikusia tylko z nami, w ciężkim szoku byłam

reklama
BECIACZEK WIDZISZ SAMA CO SIE DZIEJE.....niestety...

A moja malutka od wczoraj tak ma,ze jak zaśnie po 12 to śpi i tylko na jedzonko sie budzi....wczoraj o 14 i dalej poszła spac...dzisiaj o 13:00 pobudka na butle była i teraz tez śpi....dla mnie na plus;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry