Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

bo my za godzinke jedziemy na dzialke nad jeziorko na tesciowki imieninki, wiec trzymajcie kciuki zeby pogoda nie pogorszyla sie

Jula lezy w łozeczku... kupilam jej taką pozytywke nad lozeczko z misiami upatrzyla sobir jednego i jak akurat on jest to ona podnosi nozke i kopie w noego z calej siły
:-) Upodobała sobir go strasznie... ogarnelam moje salony i wyprasowalam Julce ciuszki
aa Wy po kazdym praniu prasujecie?????? Madzienka udanej zabawy...
prasowała to na nic innego by mi czasu nie starczyło. Jak był malusi to tak, bo to też o jakiś rodzaj sterylizacji chodzi wysoką temp. ale teraz już duży z niego chłopak:-)nigdy żadnych alergii nie miał na proszek czy płyn, więc prasujemy jak mamy czas, żeby tylko ładnie wyglądał w uprasowanych ciuszkach;-)ale jakieś podkoszulki pod spód itp. to raczej nie
chociaz nie wszystkie;-)
a była taka grzeczniutka że aż byłam z niej dumna. Nawet pomagała siostrze buty wybrac;-)

Do którego roku miesiaca prasuje się dzieciaczkom ubranka????
bo wiem tylko ze do 1 roku pierze się w dziecinnych proszkach

Nie długo powoli zaczniemy dodoawac do dziecinnego nasz proszek zobaczymy reakcje jak bedzie okej to przejdziemy na proszki dla dorosłych