Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

bo my za godzinke jedziemy na dzialke nad jeziorko na tesciowki imieninki, wiec trzymajcie kciuki zeby pogoda nie pogorszyla sie

Jula lezy w łozeczku... kupilam jej taką pozytywke nad lozeczko z misiami upatrzyla sobir jednego i jak akurat on jest to ona podnosi nozke i kopie w noego z calej siły
:-) Upodobała sobir go strasznie... ogarnelam moje salony i wyprasowalam Julce ciuszki
aa Wy po kazdym praniu prasujecie?????? Madzienka udanej zabawy...
prasowała to na nic innego by mi czasu nie starczyło. Jak był malusi to tak, bo to też o jakiś rodzaj sterylizacji chodzi wysoką temp. ale teraz już duży z niego chłopak:-)nigdy żadnych alergii nie miał na proszek czy płyn, więc prasujemy jak mamy czas, żeby tylko ładnie wyglądał w uprasowanych ciuszkach;-)ale jakieś podkoszulki pod spód itp. to raczej nie
chociaz nie wszystkie;-)
a była taka grzeczniutka że aż byłam z niej dumna. Nawet pomagała siostrze buty wybrac;-)

Do którego roku miesiaca prasuje się dzieciaczkom ubranka????
bo wiem tylko ze do 1 roku pierze się w dziecinnych proszkach

Nie długo powoli zaczniemy dodoawac do dziecinnego nasz proszek zobaczymy reakcje jak bedzie okej to przejdziemy na proszki dla dorosłych