reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witajcie mamuski...my juz po zakupach i obiadku, na szczescie pogoda powoli klaruje sie:tak::tak::tak:bo my za godzinke jedziemy na dzialke nad jeziorko na tesciowki imieninki, wiec trzymajcie kciuki zeby pogoda nie pogorszyla sie:-D:-D:-D
A ja oczywiscie dzisiaj kierowca...no coz takie życie:blink::blink::blink::blink:

Ide nadrabiac zaległości w czytaniu:tak::tak::tak:

Buzka:-):-):-):-)

My juz po obiadku:tak: Jula lezy w łozeczku... kupilam jej taką pozytywke nad lozeczko z misiami upatrzyla sobir jednego i jak akurat on jest to ona podnosi nozke i kopie w noego z calej siły:-D:-D:-) Upodobała sobir go strasznie... ogarnelam moje salony i wyprasowalam Julce ciuszki :tak: aa Wy po kazdym praniu prasujecie?????? Madzienka udanej zabawy...

oj Justa, jak ja bym po każdym praniu mojego małego ulewacza:tak: prasowała to na nic innego by mi czasu nie starczyło. Jak był malusi to tak, bo to też o jakiś rodzaj sterylizacji chodzi wysoką temp. ale teraz już duży z niego chłopak:-)nigdy żadnych alergii nie miał na proszek czy płyn, więc prasujemy jak mamy czas, żeby tylko ładnie wyglądał w uprasowanych ciuszkach;-)ale jakieś podkoszulki pod spód itp. to raczej nie

Witajcie popołudniowo.

Natalka dziękuje wszystkim cioteczkom za życzonka:tak:

Dzisiaj moja półroczna dorosła córka była pierwszy raz w sklepie i miała radochę bo jezdziła w wózku na zakupy:tak:a była taka grzeczniutka że aż byłam z niej dumna. Nawet pomagała siostrze buty wybrac;-):-D

Justa ja swojej cały czas prasuję nawet rajstopki bo jakoś nie mogę się na nią patrzec w pogniecionych ubrankach:-D
Agacia my tego grilla robimy jutro więc jak się sprężysz to zdążysz dojechac.

"Jakos nie moge się na nią napatrzec w pogniecionych ubrankach" Kokusia:-D:-D Do którego roku miesiaca prasuje się dzieciaczkom ubranka????:confused: bo wiem tylko ze do 1 roku pierze się w dziecinnych proszkach:tak::tak::tak::tak::tak:

Najważniejsze są pierwsze trzy miesiące. Ale nie ma co przesadzac. Ja na przykład ani razu nie wyprałam Natalce rzeczy w dziecięcym proszku. Używam tych samych środków do prania i płukania co dla nas a teraz to już piorę nawet z naszymi rzeczami:tak:

reklama
Nie bałaś się ,ze moze ja uczulic?? Ja narazie piore w dziecinnnym proszku a płukam roznie raz w dzieciinnym a raz w Silanie "sensitive" i nie ma zadnego uczulenia:tak: Nie długo powoli zaczniemy dodoawac do dziecinnego nasz proszek zobaczymy reakcje jak bedzie okej to przejdziemy na proszki dla dorosłych:tak::tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry