reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Mamusia dziękujemy za życzonka:tak:

Jakie ciasto? Pyszne z kremem i wisienkami:-p.Na jutro robimy sobie przerwę w odchudzaniu;-):tak:Zaczniemy znowu od poniedziałku:-D

Hej... Musialam poszłam z Julką na spacer pochodziłysmy godzinke i musialaysmy wrocic bo zapomnialam pieluch a mala taką kupę zrobiłaa ze masakra:-D:-D Odpoczniemy troszke i idziemy dalej w swiat na kawke do kolezanki:tak::tak::tak::tak:

Witam:tak: u nas pogoda doo dupy i nastroj moj podobny:baffled::baffled: upatrzylismy sobie mieszkanie dziś dzwonimy aby umowic sie na podpisanie umowy a tu dupa juz ktos nas ubiegł:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: normalnie tak mi sie nastroj tym popsul zze caly dzien jak osa chodze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: teraz troszke mi pezeszlo wiec sie odzywam:zawstydzona/y:
kokusia poczestuj biedna kolezanke pyszniutkim ciastem:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p:-p:-p ja ostatnio mam taka chcice na slodycze ze heje:szok::szok::szok: nic tylko slodkie bym jadla:baffled::baffled::baffled::baffled: a za ciasto z kremem jestem w stanie chyba ............ nie wiem sama co:-D:-D

A Juscie to nie dacie ciastka:-(:-p:-p Mialam isc z Julką do kolezanki na kawe ale cos mnie brzuch boli:-(:-(Tygrysku glos oddany:tak::tak: A gdzie nasz Pyciolek???

Jestem już :-D

Posprzatałam, teraz robie sałatkę i lece pozbierac pranie. I jeszcze mnie czeka prasowanie. Kurde miał dzisiaj przyjechać gościu wymierzyc komandora i ani widu ani słychu .

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry