reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam wieczorowo :-Dmoj aniolek juz wykapany i spi sobie smacznie dzis malego troche wykonczylismy bylismy wybrac nowa kuchnie i nowa sypialnie :-)zmieniamy calkowicie wszytko na nowe i wreszcie mi sie spodobala no i jutro jedziemy jeszcze raz obejrzec tak dokladnie ale chyba sie zdecydujemy... jejus nie dosc ze tak goraco bylo zakupy i wybieranie normalnie myslalam ze sie rozplyne... a jutro ma byc jeszcze gorzej wiec jedziemy nad morze:tak::tak:ja sie kisic nie zamierzam w domu.:cool2:

reklama
Ok ok:tak::-) Landrynaa ile masz do morza???:-) co do wymiany mebli to mamy praktycznie wszystko nowiutkie naszą sypialnie zmienialismy przed wjazdem do Polski kuchnie na święta a malej pokoj zrobili dziadkowie... teraz robimy 5 pokój dodatkowy mysle ze na czerwiec juz będzie...:tak::tak::tak::tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ok ok:tak::-) Landrynaa ile masz do morza???:-)

5 kilometrow nie mieszkam nad samym morzem... aa co do zmiany to chielismy zmienic mieszkanie ale jednak tu zostaniemy przynajmniej w tym roku... mieszkenie ktore sobie upatrzylismy nie wypalilo

My mieszkamy 200 m od plazy:tak: lubie wieczorem otworzyc okno albo wyjsc na taras i sluchac szumu morza albo ogladac zachod slonca pięknie wtedy jest:tak::tak: eE 5 km to bardzi mało bierz rowerek i wioooo z pięknym:-D:-):tak::cool2::-p

My mieszkamy 200 m od plazy:tak: lubie wieczorem otworzyc okno albo wyjsc na taras i sluchac szumu morza albo ogladac zachod slonca pięknie wtedy jest:tak::tak: eE 5 km to bardzi mało bierz rowerek i wioooo z pięknym:-D:-):tak::cool2::-p

my nie mozemy mieszkac nad samym morzem przez mojego meza bo jak jest parno i wilgotno to on zaraz ma katar i bol glowy... a 5 kil to w sam raz... w zimie nad morzem jest strasznie zimno
widzialas fotki Alexa jak dzis wojowal na samolocie, koniku i na wielbladzie:-D:-D

Dzięki mamuski, imprezka się udała mimo że pogoda nie za bardzo dopisała:-(:-(:-(:-(
Troche pojadłam grilla i popiłam coca-coli, bo kierowcą byłąm...teraz natomiast piję zimne piwko i czytam Was....:tak::tak::tak:

Ja wszystko prasuje!!!!!:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Tygrysku przykro mi z tym mieszkaniem!!!!:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

i juz nie wiem co mialam napisac:shocked2:

pewnie jak mąz nie moze to 5 km w sam raz:tak::tak:Nam sie poodba nasz domek nie zamiarzamy narazie zamiany fajnie tak nad samym morzemj:-):tak::tak: Widzee nowe fotki Landryneczkoo mały jest swietnyy:tak::tak:Przepiękny:tak::tak::tak:Dziewczynka cioci Justy:-D:-p:cool2:cudo małe cudo:-)Przystojniaczek jak tatuś :-DWloski ma chyba bo mamusi??? Blond???

pewnie jak mąz nie moze to 5 km w sam raz:tak::tak:nam sie poodba nasz domek nie zamiarzamy narazie zamiany fajnie tak nad samym morzemj:-):tak::tak: Widzee nowe fotki landryneczkoo mały jest swietnyy:tak::tak:przepiękny:tak::tak::tak:dziewczynka cioci justy:-d:-p:cool2:cudo małe cudo:-)przystojniaczek jak tatuś :-dwloski ma chyba bo mamusi??? Blond???

blondasek z niebieskimi oczkami

ufff...ale dzień, nie wierzę, ze takie ciepło sie zrobiło, no prawie jak u was dziewczyny:-D
Justa, ale super, tez bym chciała tak nad samym morzem, może kiedys...
Landryneczka, Alex wygląda świetnie na tych karuzelach, no proszę, jeszcze do siadania, chodzenia troche mu brakuje a tu jak pięknie jeżdżenie na karuzeli mu wychodzi:tak:
nie no ubaw, sąsiedzi grilują, dzieci biegają po nocach po podwórku same, i wrzeszczą za oknem (bo nie nazwałabym tego śpiewem),,we are the champions"":-Dkatastrofa!!!

reklama
Moja Julka jak sie urodziła to miala blond wloski po mamie a tera ma czarne po tacie:tak: i czarne oczka a wczesniej miala niebieskie:-p Przed chwilą myłam swoją ksiezniczke bo dopiero sie obudzila:sorry2: dalam cyca i poszla lulu:tak: apropo kapieli czy myjecie mydelkami czy płynami dla dzieci? My jestesmy na płynach ale dzisiaj dla odmiany umylam Jule w Mydle "Bobas" ja bylam w polsce to kupilam do hiszpani chyba z 10:-D:-D ma lepszą skorke niz po płynach taką pachnaca i mięciutką:-):-)chyba przejde na mydełko jak myslicie???...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry