kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
No wiesz ja aż tak bardzo nie narzekam bo Martyna już teraz potrafi spac do dziesiątej. Wczoraj obudziły mnie o piątej a potem obie jakby się zmówiły i walnęły w kimęMarudzisz mamuśka, podrosną to nie będziesz ich mogła dobudzić, a na arzie to one śpią "szybko", szkoda czasu na spanie, skoro świat taki ciekawy.
Masz kochana pamieć, ja nie znam daty swojej komunii.

A pamięci wcale nie mam aż tak dobrej tylko moja komunia była bardzo niezwykła a pozatym dzień przed moimi urodzinami więc się pamięta

Blizniaczku kochany a czy na te orzeszki z kremem to mogę i ja wpaśc? Uwielbiam je a sama nie robię bo nie mam tej specjalnej patelni do nichA na ciasto zaprazsam do mnie, mam nawet nie jedno, najpierw miałam mieć na komunię 3 ciasta, teraz mam 6 szt + tort + orzeszki przekładane kremem, nie wiem kto to wszystko zje
Cieszę się że udało się Wam pozałatwiacNam wreszcie udało się załatwić chrzest. I nasz przyjaciel ksiądz może Jasia chrzcić. Tyle, że po mszy bo chrzciny są w 2 i 4 niedzielę miesiąca a nasz księżulo może tylko w 3 :-)
No ale już z głowy - 19 lipca wyganiamy diabła z synusia![]()
No od lipca Jaś będzie jeszcze większym aniołeczkiem:-)Madzienko super że imprezka udana. U nas od rana swieci słoneczko więc liczę że nasza też będzie udanaDzięki mamuski, imprezka się udała mimo że pogoda nie za bardzo dopisała:--
-
-(
Troche pojadłam grilla i popiłam coca-coli, bo kierowcą byłąm...teraz natomiast piję zimne piwko i czytam Was....![]()
:-)Przynajmiej miałaś wesoło wiczoremnie no ubaw, sąsiedzi grilują, dzieci biegają po nocach po podwórku same, i wrzeszczą za oknem (bo nie nazwałabym tego śpiewem),,we are the champions""katastrofa!!!
;-)Za tydzień zaczynamy remontale ja na ten czas biorę Bartka i znikam
jadę na tydzień w góry do mojej babci a mężuś w tym czasie tu wszystko zrobi :-) babcia się cieszy bo jeszcze nie widziala w realu pierwszego prawnuka
![]()
Ollcia to odrazu małe wakacje zaliczysz
Ja tam też na każde remonty wybywam do babci no chyba że sama muszę je przeprowadzac

A tak wogóle to dzień dobry dziewczynki. Życzę Wam miłej niedzieli bo już chyba dzisiaj nie zajrzę.
No i ogromne całuski dla Ksawerego i Lenki rośnijcie duże i zdrowe nasze półroczniaczki
.
, nie wiem kto to wszystko zje
ale ja na ten czas biorę Bartka i znikam