reklama

Grudniowe mamusie 2008

Marudzisz mamuśka, podrosną to nie będziesz ich mogła dobudzić, a na arzie to one śpią "szybko", szkoda czasu na spanie, skoro świat taki ciekawy.
Masz kochana pamieć, ja nie znam daty swojej komunii:zawstydzona/y:.
No wiesz ja aż tak bardzo nie narzekam bo Martyna już teraz potrafi spac do dziesiątej. Wczoraj obudziły mnie o piątej a potem obie jakby się zmówiły i walnęły w kimę:-D
A pamięci wcale nie mam aż tak dobrej tylko moja komunia była bardzo niezwykła a pozatym dzień przed moimi urodzinami więc się pamięta:-D:tak:

A na ciasto zaprazsam do mnie, mam nawet nie jedno, najpierw miałam mieć na komunię 3 ciasta, teraz mam 6 szt + tort + orzeszki przekładane kremem:szok:, nie wiem kto to wszystko zje
Blizniaczku kochany a czy na te orzeszki z kremem to mogę i ja wpaśc? Uwielbiam je a sama nie robię bo nie mam tej specjalnej patelni do nich

Nam wreszcie udało się załatwić chrzest. I nasz przyjaciel ksiądz może Jasia chrzcić. Tyle, że po mszy bo chrzciny są w 2 i 4 niedzielę miesiąca a nasz księżulo może tylko w 3 :-)

No ale już z głowy - 19 lipca wyganiamy diabła z synusia :-D
Cieszę się że udało się Wam pozałatwiac :tak:No od lipca Jaś będzie jeszcze większym aniołeczkiem:-)

Dzięki mamuski, imprezka się udała mimo że pogoda nie za bardzo dopisała:-(:-(:-(:-(
Troche pojadłam grilla i popiłam coca-coli, bo kierowcą byłąm...teraz natomiast piję zimne piwko i czytam Was....:tak::tak::tak:
Madzienko super że imprezka udana. U nas od rana swieci słoneczko więc liczę że nasza też będzie udana:tak::-)

nie no ubaw, sąsiedzi grilują, dzieci biegają po nocach po podwórku same, i wrzeszczą za oknem (bo nie nazwałabym tego śpiewem),,we are the champions"":-Dkatastrofa!!!
Przynajmiej miałaś wesoło wiczorem:-D;-)

Za tydzień zaczynamy remont :baffled: ale ja na ten czas biorę Bartka i znikam :tak: jadę na tydzień w góry do mojej babci a mężuś w tym czasie tu wszystko zrobi :-) babcia się cieszy bo jeszcze nie widziala w realu pierwszego prawnuka :happy2:

Ollcia to odrazu małe wakacje zaliczysz:tak: Ja tam też na każde remonty wybywam do babci no chyba że sama muszę je przeprowadzac:dry::-D

A tak wogóle to dzień dobry dziewczynki. Życzę Wam miłej niedzieli bo już chyba dzisiaj nie zajrzę.
No i ogromne całuski dla Ksawerego i Lenki rośnijcie duże i zdrowe nasze półroczniaczki

reklama
Dzień Dobry wszystkim mamusiom i dzieciaczkom...
Pobuuuudka!!!!:-D
Ja tu sobie tak myślę, że przez te różnice czasu to ja zawsze ostatnia będę, bo jak wstajemy o 6 to u was juz 7 i wszyscy dawno na nogach, a tu proszę...pustki, tylko Kokusia cos dzis z kurami wstała:-)a reszta?obija się:tak::-D
idziemy jeść mleczko tylko jeszcze:
Uściski i wszystkiego naj naj dla wszystkich maluszków dzis świętujących 5 i 6miesiączki.

no to my idziemy odsypiać, mamusia niemądra zamast sie wyspać to poszła spać o 1 w nocy, a terz oczy na zapałki:-)

a Wiktorek wczoraj dostal prezencik od mamusi- pierwszy kubeczek!:tak:
bo juz sie tyle nasluchaliśmy, że nie można pić soczków z butelki no to pijemy teraz z kubeczka, a Wiktor jaki zadowolony, bo końcu może sobie zlapać sam za uszka, bo z butelka jakoś mu to łapanie nie wychodziło:-)

Słonecznej niedzieli wszystkim mamusiom i maluszkom!

A w ogóle to dzień dobry :tak:
My się zaraz zwijamy i jedziemy do Ikei, a Bartek zostaje na ten czas u moich rodziców.

Beciaczek, super że Wiktorek pije z kubeczka :tak:Prawdziwy dorosły facet z niego :-D

Dużo zdrówka i buziaczki dla solenizantów :-)

Dzieńdoberek:tak:
Olcia udanych zakupów :tak: ja uwielbiam wszelkie remonty przemeblowania i zwiazane z tym zakupy ;-)
Kaju Słońce Ty moje całe ciepełko uciekło do Ciebie na biegun i u nas za oknem tylko 15 stopni :sorry2:
Miłej niedzieli :tak:

reklama
no Ollcia udanych zakupów, przyznam szczerze, że tez bym sie na takie wybrała ale z tym to chyba troche zejdzie, staramy się właśnie o mieszkanie, ale narazie ciiiiicho sza, bo jeszcze nie wiadomo jak będzie, słyszałam, że podobno ciężko, ale tak już sobie marzę jak to wszystko będzie wyglądać:-)
no troche sie obudziłam przez to marzenie, ale i tak nie pamietam kiedy taka zaspana byłam, tragedia, także mamuśki i maluszki bierzecie rondelki, patelnie i wszystko co pod ręką w ruch, bo ja inaczej to się nie obudze:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry